Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam stref nolifa do minecrafta 1.8

xAdrianCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Poszukuję stref nolifa na minecraft 1.8, na jednym serwerze ludzie mieli coś w podobie tych stref, po prostu skakali nieskończoność, kiedy takowa opcja jest w strefach, na innym forum mi pisali, że w minecraft.java w MCP muszę napisać playerOnGround = true, czyli że gracz na ziemi w opcji onTick czy jakiejś w podobie, już nie pamiętam, były crashe, pisałem kawałek kodu z prometheusa na 1.7.2 do klasy gdzie jest kod skakania, nic nie dało, pomóżcie jakąś radą do pisania tego lub jakimś dziadem do pobrania :_:

Opublikowano

Nolif sam to kiedyś udostępnił na kanale, także poszukaj. psst to zwykłe haxy a nie jakieś "strefy"

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Wiem, że to haxy, wiem, że nolif to udostępnił, ale te od nolifa to są na 1.4.6 góra 1.4.7, a ja szukam na 1.8, resilience i prometheusa nie ma co szukać, iż nie było aktualizacji na 1.8, więc nie ma nic, a szukam ;p
@Edit Potrzebuję source code na strefy, rozumie ktoś, czy ktoś pomoże?

Opublikowano

w runTick() w minecrafcie
if(inAir) {
 inAir = false;

}

ta zmienna jakos inaczej sie nazywala chyba :D

Opublikowano

@UP Okej
@1361622928-U485574.pngup2 Już piszę, pomożesz prawda? :)

@Edit @m1ste mi nie dziala inAir, ale zostawię to w moim eclipsie i później się to zmieni :) Może this.isJumping(); ? To jest od skakania, czyli to.skacze(tak-nie);

@Edit2 Dokładniej to co mi koleś kazał napisać w runtick to było:

Minecraft.getMinecraft().thePlayer.onGround = true;
lecz to mi crashowało grę w debugu.

• 3 tygodnie później...
  • Biter. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...