Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dramatyczna nutka, konkretna - przykład > poszukuje

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okey panowie i panie poszukuje podobny typ utworu ponizej przedstawionego. Chodzi mi o to by była to nutka związana właśnie z uderzeniami - nie chodzi mi tutaj o dupstep/hardstyle/techno/itp

Ta nutka pochodzi z typu "dramatic music", coś podobnego może polecicie? Tylko proszę, nie chce by to było coś związanego z angel of fate albo two steps from hell - colldweller jest w porządku, tylko ja nie moge wybrać takiego utworu by był odpowiedni do timelapsu/traileru.

To mi się podoba, ale nie jestem przekonany czy to odpowiednia nutka, co myślicie? Podsyłajcie, lajkuje jak pojebany xD

p.s słuchałem nutek z Versus Music Official ale to nie to samo, Trailer Music World to też dobry typ, tylko tak jak mówie nie mogę się zorientować który wybrać, (tak mózg wyprany)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Kurcze, nie wiem czy zrozumiałam o co ci dokładnie chodzi ale łap. Może ci się przyda.

2631114929652511478662.gif
Opublikowano

@pellyq - fallen army sie tylko przyda, no ale jak masz wicej cos tego typu chetnie przyjme, jak narazie lap 10 lajkow

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...