Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozjebać sobie forum na życzenie.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki przydatne. Osobiście nie mam aż tak dużego problemu z FPS ale zawsze lepiej wycisnąć więcej i spróbować "wyeliminować" ścinki ;) 

Opublikowano

Troszkę mało pokazałeś można jeszcze po zmieniać ustawienia w engine i game settings. 

Zawsze możesz dodać coś od siebie, ja edytuję post pierwszy uwzględniając Twoją pracę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Algade
Głupie pytanie. Czy ten sposób nadal działa po tych wszystkich aktualizacjach, które mogły być w między czasie? Zacząłem grać od wczoraj i niestety muszę grać na bardzo niskich lub niskich ustawieniach graficznych, gdyż jakaś c*****a optymalizacja jest.

I7 4770k 3.50GHz
8 gb ram
GeForce GTX 760

maybenow.png

Opublikowano

@Algade

Głupie pytanie. Czy ten sposób nadal działa po tych wszystkich aktualizacjach, które mogły być w między czasie? Zacząłem grać od wczoraj i niestety muszę grać na bardzo niskich lub niskich ustawieniach graficznych, gdyż jakaś c*****a optymalizacja jest.

I7 4770k 3.50GHz

8 gb ram

GeForce GTX 760

Możesz również obejrzeć ten filmik - https://www.youtube.com/watch?v=EuUtUxCK2O4

Sprawdzić wszystko i sobie ustawienia tak zmienić.

Oczywiście jakość tekstur itd do zmiany z 4 na mniej, tam w filmiku będzie mówione o tym.

Osobiście polecam tekstury na niskich/bardzo niskich - mniej szczegółowa trawa - łatwiej zobaczyć przeciwnika w trawie xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie na PC z i7-4790k, GTX 970 i 16GB RAM na ultra mam 90FPS ale niestety na otwartym terenie spada do 40 :D

Dlatego ustawiam sobie na średnie większość tylko wygładzanie na ultra bo wole jak coś ładniej wygląda a nie takie poszarpane :D i 75 stabilne

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po ostatnich aktualizacjach jeszcze bardziej został zoptymalizowany klient, więc nie trzeba w sumie dodatkowo optymalizować, poszukam jutro sposobów optymalizacji, może coś jeszcze pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...