Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w zdobyciu NPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję osoby która pomoże mi zdobyć licencje non-profit pod serwer teamspeak3 ;) jakiś dokładny poradnik co dokładnie potrzebuje i jak to zrobić ponieważ mam już ale nie wiem czy to wystarczy :/ potrzebuje również poradnika jak podpiąć domene pod tsa a stronę z tą samą domeną pod inny serwer czy jest taka możliwosć

Kontakt gg : 51702867

aBBJCq0.png

Opublikowano

@BlueDev Spoko napisze ale wystarczy wejść w dział TeamSpeak3 i w wyszukiwarce wpisać słowo kluczowe "NPL"

PS.Musisz posiadać forum na którym nie możesz umieścić żadnych reklam typu "Kup (xxx) za (xxx)"

Musi być wszystko za darmo i forum musi "żyć"znaczy ze muszą byc użytkownicy/ tematy itd.

Drogą i ważniejsza żecza jest posiadanie poczty własnej.

Np. [email protected]

Zresztą tu masz poradnik co do NPL NA 512 Slotów: )

http://www.mpcforum.pl/topic/864095-poradnik-licencja-na-teamspeak3-512-slotów/#entry6392951

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano

KlaKierrr, po pierwsze każda licencja NPL ma 512 slotów :)

Po drugie, jeżeli chcesz komuś coś wytłumaczyć zrób to dobrze...

Nie musi być "wszystko darmowe" byle by nie widniał nigdzie przycisk DONATE lub coś w tym stylu

Ponadto naucz się składać zdania... Brak u ciebie podstawowych zasad polszczyzny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...