Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesje

JebamNaTo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powiedzcie my jak to wygląda z profesjami w B&S ile można mieć maks nauczonych i które są najbardziej opłacalne. Szukałem poradników na internecia ale przeczytałem dwa i były trochę sprzeczne

Opublikowano

Nie do końca rozumiem co masz na myśli.
Nie ma chyba limitu slotów na postacie, które możesz sobie wymaksować, jednakże na ten moment każdy gracz otrzymuje 2 sloty, za każdy kolejny trzeba zapłacić - 400 NCoins (5 euro) lub 400 Hongmoon Coins, które zakupisz w grze aktualnie za mnie więcej 90 golda. 
W tej chwili najbardziej opłacalnymi profesjami są:
- Warlock, ze względu na drużynowego buffa, który jest bardzo często poszukiwany.
- Blade Master, ze względu na duże obrażenia oraz możliwość tankowania bossów.
- Force Master, ze względu na olbrzymie obrażenia oraz drużynowe zamrożenie na kilka sekund, które pozwalają uniknąć mocniejszych ataków bossów (podobny skill ma Blade Master). Jest to top1 profesja na ten moment w grze, która wyciąga największe obrażenia. 

Ogólnie każda profesja w tej grze jest ważna, każda odgrywa jakąś rolę. 

Osobiście polecam Ci wybrać Blade Mastera, który ostatnio stał się na prawdę mocny. Warlock też nie jest zły, ale moim zdaniem jego mechanika po prostu nudzi.

@Luxorris
Możliwe. Tak bywa gdy ktoś nie napisze dokładnie o co mu chodzi.

maybenow.png

Opublikowano

Nie ma chyba limitu slotów na postacie, które możesz sobie wymaksować, jednakże na ten moment każdy gracz otrzymuje 2 sloty, za każdy kolejny trzeba zapłacić - 400 NCoins (5 euro) lub 400 Hongmoon Coins, które zakupisz w grze aktualnie za mnie więcej 90 golda. 

- Warlock, ze względu na drużynowego buffa, który jest bardzo często poszukiwany.

- Force Master, ze względu na olbrzymie obrażenia oraz drużynowe zamrożenie na kilka sekund, które pozwalają uniknąć mocniejszych ataków bossów (podobny skill ma Blade Master). Jest to top1 profesja na ten moment w grze, która wyciąga największe obrażenia. 

Osobiście polecam Ci wybrać Blade Mastera, który ostatnio stał się na prawdę mocny. Warlock też nie jest zły, ale moim zdaniem jego mechanika po prostu nudzi. 

Chodzi mu chyba o profesje craftingu. <?>

Można mieć nauczone 2 profesje craftingu i 2 zbieractwa, jednak możesz je w każdej chwili wymieniać jak ci się podoba. Na end game najbardziej chyba się opłaca Earthseer (dzięki czemu możesz wyrabiać Empyrian Spirit Charms które są drogie) i Acquired Taste albo zamiast Earthseer możesz brać też Soul Warden. Jednak nie jestem w 100% pewien ponieważ chce zdobyć strój za Craft więc robię wszystkie. 

没我爱

Opublikowano

Chodzi mu chyba o profesje craftingu. <?>

Można mieć nauczone 2 profesje craftingu i 2 zbieractwa, jednak możesz je w każdej chwili wymieniać jak ci się podoba. Na end game najbardziej chyba się opłaca Earthseer (dzięki czemu możesz wyrabiać Empyrian Spirit Charms które są drogie) i Acquired Taste albo zamiast Earthseer możesz brać też Soul Warden. Jednak nie jestem w 100% pewien ponieważ chce zdobyć strój za Craft więc robię wszystkie. 

Jeśli je wymienie to nie stracę nic czy jak to działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...