Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza skrzynka

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co słyszałem, to podczas otwierania pierwszej skrzynki i posiadaniu tylko jednego bohatera jest 99% szans na wydropienie skina do niego.

Np. kupuje karthusa, otwieram skrzynke i mam skin do karthusa

Ktoś wie ile w tym prawdy?

Opublikowano

To jest losowe, skina możesz dostać nawet jeśli nie posiadasz bohatera.

Ze startowych skrzynek dostajesz skin do ashe/garen.

1zTYz2p.png

Opublikowano

Są 2 startowe, ashe/garen + jeden losowy i właśnie chodzi mi o ten losowy. Czyli zwykła plotka, okej, dziękuje. 

Opublikowano

Losowy, ja dostałem do Teemo i tym sposobem miałem też od razu bohatera z tego co pamiętam.

Opublikowano

Z 1 skrzynki leci skin do ashe lub garena z 2 leci skin do pastaci którą posiadasz za 975 rp jezeli postac nie ma skina tej wartosci leci losowy

Opublikowano

Czyli jednak nowe konto muszę robić, ech. xD Dzięki za odpowiedzi

Ogólnie jeśli Ci chodzi o to, że chcesz mieć jakiegoś fajnego skina, to polecam zostać przy jednym koncie, gdzie w League of Legends liczy się bardziej ilość postaci niż ilość skinów. Skin przeciętnie to koszt 30zł, więc nie dużo. Kiedyś sam miałem hype na skiny itd, teraz są one dla mnie tylko dodatkiem i nawet kupuję postacie z RP jeśli są na przecenie, bo po prostu to się bardziej opłaca.

Opublikowano

Według mnie jeśli nie posiadasz bohatera to dostajesz skina losowego a jeśli posiadasz dostajesz do danego bohatera. Tak było w moim przypadku kupiłem shaco za rp po otwarciu skrzynki dostałem workshop shaco czy jak mu tam. 

Opublikowano

Czyli jednak nowe konto muszę robić, ech. xD Dzięki za odpowiedzi

Ogólnie jeśli Ci chodzi o to, że chcesz mieć jakiegoś fajnego skina, to polecam zostać przy jednym koncie, gdzie w League of Legends liczy się bardziej ilość postaci niż ilość skinów. Skin przeciętnie to koszt 30zł, więc nie dużo. Kiedyś sam miałem hype na skiny itd, teraz są one dla mnie tylko dodatkiem i nawet kupuję postacie z RP jeśli są na przecenie, bo po prostu to się bardziej opłaca.

Robię sobie smurfa na weście i chciałbym dorwać skin do aureliona, żeby się nim pobawić na midzie. Swoje w ligę już przegrałem jeśli chodzi o rankedy, teraz bardziej gram 4fun. Co do tego kosztu skinów, jak gram od bodajże 3 sezonu tak nie wydałem ani grosza na ligę i nie mam zamiaru. :)

Temat jest do zamknięcia, założę nowe konto i dopiero otworzę skrzynki po kupnie bohatera. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do wszystkich co będą przeglądać ten temat, jednak jest to zwykła plotka. Pobawiłem się, uzbierałem na tego aureliona i miałem niemiłą niespodziankę jaką była wildfire zyra, także nie ma sensu się przy tym bawić.

Opublikowano

Do wszystkich co będą przeglądać ten temat, jednak jest to zwykła plotka. Pobawiłem się, uzbierałem na tego aureliona i miałem niemiłą niespodziankę jaką była wildfire zyra, także nie ma sensu się przy tym bawić.

Do wszystkich co będą przeglądać ten temat to nie jest plotke lel z 2 fioletowej skrzynki (z 1 garen lub ashe) leci skin do POSTACI KTÓRA POSIADASZ ZA 975 RP jak postac nie ma skina za tyle to leci random. Sol posiada tylko 1 skina za 1350 wiec jak ten skin mógł wypasc ? np jak bedzie osoba miala fizza to musi poleciec albo królik albo rybak nie ma innej opcji proste i mam nadzieje ze ludzie to zrozumieja nareszcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...