Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Łowić Na Fb, Aby Gm Nas Nie Złapał

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tego jest nam potrzebny FB andzejt17, nie będe wrzucał linki swojego, tylko wrzuce do Jego tematu.

http://www.mpcforum.pl/topic/151917-dlpatch-xangelbot-patch-na-metin2/page__p__1002259__fromsearch__1entry1002259

Potrzebujemy także moda od Kamer1337, podam link do jego stronki.

http://Metin2mod.tk/ (Wybieramy opcję Metin2Mod PL).

Instalujemy moda do folderu z grą, sprawdzamy czy działa, jeżeli nie, to jeszcze raz go Spatchuj i zainstaluj moda.

Jeżeli działa to wyłączamy gre, i instalujemy patcha By andrzejt17.

Logujemy się przez patcha, idziemy w góry, najlepiej opcją /hack, teleport 1 2 3 4, gry jesteśmy na górach, (Musimy mieć możliwość poruszanie się w miejscu, tam żeby nas nie cofało), następnie gdy na nich jesteśmy, teleportujemy się opcją /hack, nad wodę, NIE PORUSZAMY SIĘ!

Oto chodzi aby na Cliencie być nad wodą, a w grze np: na górach.

I Łowimy :D.

Ja osobiście łowie w M1 jak się deadnie i zrobi w mieście, ponieważ GM naczęściej patrzy tylko tam gdzie łowi najwięcej osób.

Ale teraz jak to napisałem teraz będzie patrzał także tam ;).

Pomogłem? Daj + :).

Czegoś nie rozumiesz? Nie dawaj - :(, napisz tutaj, Ja wytłumaczę.

Opublikowano

Ja osobiście łowie w M1 jak się deadnie i zrobi w mieście, ponieważ GM naczęściej patrzy tylko tam gdzie łowi najwięcej osób.

Chyba śnisz i myślisz że GM ma 12 lat ? Przecież każdy GM patrzy wszędzie gdzie jest woda a najczęściej można spotkać GM-a na stawie tam gdzie najmniej ludzi przechodzi. Bo to dobre miejsce na FB.

Opublikowano

hym dostałem bana na glownym koncie jak nie wiedzialem co to metin wgl 49 lv poszedl kiedys dla mnie to bylo cos teraz mam 67 i napewno mi go nie zbanuja a ile mi zbanowali kont na fb o stary cos ponad 8 jak nie wiecej

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

heh, ja nie dostałem jeszcze żadnego bana, a długo gram :P fb, easymetin2, mh, i ani jednego bana, mlehehe :D

No, może 1 - 2 tygodnie za wulgaryzmy na wołaj :D

Opublikowano

Chyba śnisz i myślisz że GM ma 12 lat ? Przecież każdy GM patrzy wszędzie gdzie jest woda a najczęściej można spotkać GM-a na stawie tam gdzie najmniej ludzi przechodzi. Bo to dobre miejsce na FB.

ale widać cie w górach ja to znałem od zimy

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

heh, ja nie dostałem jeszcze żadnego bana, a długo gram :P fb, easymetin2, mh, i ani jednego bana, mlehehe :D

No, może 1 - 2 tygodnie za wulgaryzmy na wołaj :D

offtopic? mnie raz zbanowali jednorazowo 4 najlepsze konta :/ za dh ale to było jeszcze zanim Andrzej dał yang dropera :q

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Hmm .. mnie zbanowali juz 3 konta ktore lowiły nad woda i 2 konta łowiace w ziemi w gorach .Także jak jest akcja tepienia Fishbotow przez GM to nic nie pomoze - wszedzie znajdą - wystarczy ze ze sprawdza w logach kto wlasnie łowi albo kto ostatnio wyciagnał bardzo dużo ryb lub małz .Nastepnie kilka teleportow GM do tych osob I kilka kont na metinie mniej :(

Opublikowano

@up to juz bym mial bana jak 24/h lowie juz dobry tydzien wiec moim zdaniem nie chce im sie patrzec w logi

na 10tys+ graczy ktorzy lowia takze pozdro :)

Jebać to!

Opublikowano

Ja mam już 58kk na jednym 30 lvl, łowie na CH2 M1 jak się deada, bot chodzi 20/24.

Nic, nawet GM na szept nie napisał.

Opublikowano

GM Może mi naskoczyć :D, w dupie go mam.

I tak mam 48 botów na CH2 M2 a GM myśli że to te chińskie, że nie da się ich zbanować, to nawet nie próbował xD.

Opublikowano

Ale wy jesteście tempi -.-' , nie rozumiecie, że jeżeli GM bedzie chcial was przyłapać na fb to was przyłapie ? Nic nie da że schowacie sie w górach. Myślicie że jak GM bedzie sprawdzał fboterów to nie looknie w miejsca gdzie sa pojedynczy gracze ?? Zobaczy że lowicie w "ziemi" i po koncie. Z tego nawet odwołania nie bedzie ;/

Opublikowano

Wystarzczy ze gm napisze do kazdego Gracza co łowi a ten mu nie odpisze, To juz gm ma pewnosc ze łowisz na FB lub poprostu moze raz uderzyc taką osobe na wolnym

Opublikowano

Cos lipa z tym sposobem bo prznioslem sie z gor nad wode (nie poruszajac sie ) i ciagle pisze ze tu nie mozna lowic ryb takze to chyba fake :( (dodam ze w m2 ) edit w m1 to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...