Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy wyborze serwera prywatnego

Nesui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zacząłem sobie grać na NosWings oraz Nos4It i stąd moje pytanie. Który będzie lepszy na dłuższą metę? Szukam też serwerów, na których gra duża ilość osób, możecie zgłaszać swoje propozycje :D

Pomocnik
Opublikowano

żaden priv nie bedzie lepszy na dłuższą metę od globalnego serwera, takie serwery nie mają przyszłości, przynajmniej nie teraz.

Opublikowano

żaden priv nie bedzie lepszy na dłuższą metę od globalnego serwera, takie serwery nie mają przyszłości, przynajmniej nie teraz.

Nie chodzi mi o to,żeby grać tak długo, jak na globalu. Chodzi mi o to, aby pograć chwilę i nie zmarnować czasu, bo mógłbym iść na pierwszy lepszy serwer, gdybym chciał to zrobić :D

Opublikowano

W zasadzie sam dużo pogrywam na NosWings, jest on całkiem grywalny i można sie nim pobawić dłuzej niż jeden dzień :)

Opublikowano

W zasadzie sam dużo pogrywam na NosWings, jest on całkiem grywalny i można sie nim pobawić dłuzej niż jeden dzień :)

Jakieś info/wskazówki jak expić, gdzie expić, co robić, jak robić na tym serwerze? Bo jakoś się nie mogę połapać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...