Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - szukam zapisu

.S.T.A.L.K.E.R.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc chciałbym poprosić od kogoś z was o zapis gry  ponieważ robiąc reinstalacje systemu zaznaczyłem wymaż wszystko i zapomniałem na pendrive zgrać zapis zanim zacząłem [ Miałem 9 poziom ] czy ktoś z was posiada mniej lub więcej podobny zapis ? Z góry dziękuje jeśli ktoś pomoże .

Pozdrawiam

Opublikowano

Jakieś dokładniejsze informacje? Dla osoby która robi wszystkie zadania 9 poziom to pikuś. Ja najwcześniejszy save mam z zadania "Kabaret". To jest zadanie poboczne dla Jaskra. Jeżeli chcesz to mogę go udostępnić. Wszystko do tego zadania na mój lvl zrobione. Wszystkie znaki zapytania, jakie mogłem. Zadanie poboczne z Triss zrobione i ogólnie jak pamiętam cały wątek główny w Novigradzie zakończony, ale mogę się mylić. Zadanie główne polega chyba na znalezieniu kapitana, który przewiedzie cię na Skellige.

@Edit

Ewentualnie mam save z zakończenia Prologu (to w Białym sadzie). Udostępniłem ten save na NexusMod, mogę ci go podać, jeżeli chcesz.

Opublikowano

Wiem, że na chomikuj jest dużo save'ów. Nawet ja wrzucałem, ale nie mogę dać linka do tego serwisu, ale sam znajdziesz. Spróbuj tam wpisać "Wiedźmin 3 save 19,05,2015"

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Możesz dać ten pierwszy zobaczy sie

Ten pierwszy, czyli z końca Białego Sadu, czy z końca zadań głównych w Novigradzie?

Jeżeli chodzi o ten save z Novigradu to musisz mieć zainstalowane DLC Serce z Kamienia oraz Krew i Wino, bo inaczej save ci się nie odpali. Z końcem BIałego Sadu nie musisz mieć ich zainstalowanych.

Opublikowano

Wiem, że na chomikuj jest dużo save'ów. Nawet ja wrzucałem, ale nie mogę dać linka do tego serwisu, ale sam znajdziesz. Spróbuj tam wpisać "Wiedźmin 3 save 19,05,2015"

Byłem nieco dalej gdzie dea zakończyła ze mną współprace , córkę barona musiałem poszukać w OX i żonę w tym lesie :x

Możesz dać ten pierwszy zobaczy sie

Ten pierwszy, czyli z końca Białego Sadu, czy z końca zadań głównych w Novigradzie?

Jeżeli chodzi o ten save z Novigradu to musisz mieć zainstalowane DLC Serce z Kamienia oraz Krew i Wino, bo inaczej save ci się nie odpali. Z końcem BIałego Sadu nie musisz mieć ich zainstalowanych.

Mam DLC* spoko :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...