Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Usunięcia ...Nie podobało się No było nie bedę się wysilał ..żeby poprawiac

@DOWN

Prosze Podaj jakies komendy niezwiazanie z GUI do pisania botów ?

jak Taki dobry jestes to napisz jakiś tut a nie "Hello world" co juz 20 razy było

Opublikowano

Hahahhahah człowieku to już z helpa więcej ogarnąłem... po 1 najebane tym tekstem raz duży raz mały, pozatym około 20 funkcji to jest porażka, chyba że dopiszesz coś i ogarniesz ten tekst. Tyle ode mnie, jak poprawisz to może komuś się przyda :P

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

zgubileś paramaetry skryptu, include itp dodatki , ciekawie wyszło wyjaśnienie zmiennej i z tego wychodzi że zmienna to InputBox a może odwrotnie...

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Hahah dziecko dało mi minusa, ide się pociąć. Pozatym kto ci neokidzie powiedział że mój tut się na hello worldzie skończył? Naucz się ponosić porażki bo kiepsko cię widzę w świecie jak nie potrafisz pogodzić się z tym że zrobiłeś coś źle, zamiast to poprawić po prostu olewasz...

"Baj de łej" co do tego co wpisałeś w hobby:

Boot Maker :D and Play in computers game.I like language english and this all xD

Po 1 to robisz buty, a raczej buta. Już translator by to lepiej przetłumaczył. Napisałeś to w stylu "Kali chcieć jeść", takie coś razi na kilometr i ostro wkurwia.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...