Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko odnośnie PL

karmel1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko idzie teraz polatać na kamerze na PLu? Czy raczej szybko wyłape bana? I banują tylko jak ktos mnie zauważy czy też przez ten ich program zabezpieczający?

4602422ade673.jpg
Opublikowano

Ja od 10 dni latam 24:7 w zasadzie na kamerze (speedhack, pelerynki, wh, ghost, autopoty, autopodnoszenie) Zarówno po V2, red las, M1, sohan i do tej pory nic sie nie działo.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

powiem tak od 2 miesiecy latam na botach i raz wyłapałem bana na 1 bocie w m1 ktoś mnie zgłosił  co pociągło tez ze dostałem bana na wszytkie konta konta z którymi miałem "kontakt " w sensie np przezucałem yangi eq bo drop przezucałem wyrzucając naszczeście ten ban to tylko na 2 tygonie za powiązanie z kontem zbanowanym na stale ale reszta botów nie ruszona

80108503750670519906.gif

Opublikowano

Ja od 10 dni latam 24:7 w zasadzie na kamerze (speedhack, pelerynki, wh, ghost, autopoty, autopodnoszenie) Zarówno po V2, red las, M1, sohan i do tej pory nic sie nie działo.

orientujesz sie moze czemu wczoraj smigalem caly dzien a dzis  mnie wywala po 30 sek a sh i atak na 150 mam..

4602422ade673.jpg
Opublikowano

bo bodajrze auto atak jest zrąbany ale to moze być wina lagów serwerówych mnie też wywala co jakiś czas albo pickup  dokładnie lista lubi lagować i to okropnie 

80108503750670519906.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...