Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Odzyskanie dostępu

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 lata temu założylem steama i kupiłem cs:go ale po 2 tygodniach przestałem w niego grać a jako że była to jedyna gra jaką miałem przestałem używać steama.

Nie dawno chciałem znów sobie pograć w cs'a ale zapomniałem hasła do konta oraz straciłem dostęp do maila który był przypisany do konta steam.

Napisałem do supportu i opisałem sytuacje.

Podałem im: nazwe konta, maila do którego było przypisane konto oraz dopisałem że na koncie była tylko gra cs:go.

Odrazu mi zmienili maila i haslo na nowe.

Wydaje mi się że to za łatwo poszło. Na jakiej podstawie oddali mi to konto?  znałem tylko nazwe konta, nazwe maila (do którego nie miałem dostepu) i że była tam tylko 1 gra, czyli cs:go.

Trochę się zdziwiłem że tak gładko poszło.

Opublikowano

Nie chcieli dowodu wpłaty np pin paysafecard ?

jak nie mial tam tokena / numeru telefonu to normalne raczej ze mu oddali. psc pewnie nie chcieli bo rownie dobrze mogl kupic swistek z kodem, uzyc go i wyrzucic nawet nie zapisujac go bo skad mial wiedziec ze takie cos sie zdarzy.

Opublikowano

jak nie mial tam tokena / numeru telefonu to normalne raczej ze mu oddali. psc pewnie nie chcieli bo rownie dobrze mogl kupic swistek z kodem, uzyc go i wyrzucic nawet nie zapisujac go bo skad mial wiedziec ze takie cos sie zdarzy.

Ostatnio pisząc do supportu o usunięcie numeru podali pare rzeczy które zweryfikują że jestem właścicielem to podałem i CD-keye do gier i po tym mi odpisali że widzą że na koncie były doładowania z paysafecard i chcieli zrzut ekranu z mypins ;)

76561198375594763.png

Opublikowano

Wystarczyło, że podałeś im pierwszy e-mail do konta i tyle  :D. Jak i tak nikt na nim nie grał to nie mieli problemu żeby ci pozmieniali wszystko.

btw. na PSC masz historię transakcji.. czasami trzeba im wysyłać screeny jakiejś transakcji z valve, która była na tym koncie steam

Opublikowano

Możliwe też, że po IP sprawdzili, choć rzeczywiście dziwne, że nie chcieli żadnej weryfikacji.

Może trafiłeś na takiego gostka w supporcie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...