Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Po zainstalowaniu gry nie ma jej nigdzie na dysku

mistrzjack

Pytanie

Opublikowano

Witam, po zainstalowaniu gry nie mam jej nigdzie na komputerze, w dodaj lub usuń programy również nie wyszukuje, po ponownym włączeniu instalki dopiero mogę usunąć grę. Gra nie zajmuje nawet miejsca na dysku. Dzieje się to tak z grami pobranymi z internetu. Ponowne pobranie i instalacja nic nie daje. Niedawno robiłem format całęgo komputera, ponieważ przed formatem też się tak działo, ktoś może wie o co chodzi i co z tym mogę zrobić ?

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieniam na E>program files x86 > R.G Mechanics i ten folder jest pusty. Gry po zainstalowaniu istnieją, ale sa nie widoczne, nie ma ich ani w folderze docelowym, w menu start, ani na pulpicie (chociaż caly czas zaznaczam aby utworzyc skrot). Dziwne bo nie zajmuja wgl miejsca na dysku po zainstalowaniu. Gdy uruchamiam ponownie instalke gry, dopiero wtedy wyskakuje okienko czy chce odinstalować gre ( tak jak w zalaczonym obrazku).

post-691933-0-43939400-1492882894_thumb.png

Opublikowano

Patrzeć uważnie gdzie ja zainstaluje a nie szukać tam gdzie jej nie ma. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Czyli nie masz pojęcia GDZIE INSTALUJE, zresztą ja mam wiedzieć skoro nie mam pojęcia o jakiej grze piszesz! 

Opublikowano

A gdzie powinny być ? Zmieniasz ścieżkę instalacji czy co że nie wiesz gdzie sie zainstalowały?  

Działają w ogóle te gry , mają jakieś skróty na pulpicie, w menu start itp ?  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...