Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Support na silverach

zablokoffany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegos czasu mainuje supporty, najczęsciej gram morganą, karmą czy alistare,. Jednak po pewnym czasie zaczynają mi się one nudzić. Myślę nad bardem/braumem/nautiliusem, a moze jakies inne propozycje? +/- postaci na silverach... ?

graphic.png

Opublikowano

Grasz talonem na supporcie..? Daleko to tym nie zajdziesz. Braum jak najbardziej bedzie działał na twoim poziomie, dobrze skaluje sie z takimi postaciami jak lucian czy kog'maw. Obecnie nautilius na supporcie jest troche meh, za to bard daje radę ale wymaga trochę więcej skilla. Normalnie poleciłbym janne czy lulu, tylko że te postacie również się szybko nudzą. Jak chcesz, możesz troche poćwiczyć na normalach i jak będziesz się czuł na siłach wbić na rankedy threshem, wątpie że znudzi Ci się szybko.

Ci0pLMG.png

Opublikowano

Zyra, jednak wymaga sporo treningu i umiejętności.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Ja osobiście polecam Bard'a który jest łatwy do ogarnięcia wystarczy się tylko nauczyć trafiać Q aby nałożyć stuna ;).

Opublikowano

Grasz talonem na supporcie..? Daleko to tym nie zajdziesz. Braum jak najbardziej bedzie działał na twoim poziomie, dobrze skaluje sie z takimi postaciami jak lucian czy kog'maw. Obecnie nautilius na supporcie jest troche meh, za to bard daje radę ale wymaga trochę więcej skilla. Normalnie poleciłbym janne czy lulu, tylko że te postacie również się szybko nudzą. Jak chcesz, możesz troche poćwiczyć na normalach i jak będziesz się czuł na siłach wbić na rankedy threshem, wątpie że znudzi Ci się szybko.

Hahaa, chodziło mi o tarica XDDD

graphic.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...