Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

System Windows 7 wyświetla różne błędy

szymon102782

Pytanie

Opublikowano
Witam mam jakieś błędy systemu np:https://zapodaj.net/2760b892349c2.png.html

Możliwe ze spowodował to antywirus i zablokował niektóre pliki lub Aktualizacje Windowsa które odpaliłem na chwile,mam także problemy teraz z kartą sieciową bo internet sie offa przy resecie komputera

np w google chrome mam:https://zapodaj.net/2f3cf4722cde7.png.html  Da sie to jakoś naprawić czy musze odnowa system przywracanie systemu nie działa mam jakiś błąd z kodem jakims a wyżej napisane ze to może być przez włączony antywirus czy cos takiego ale ja skasowałem go i nadal jest ten błąd  i nie moge cofnąć systemu.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sterowniki juz narawiony problem z internetem a problem leży raczej przy service pack 3 i innych programow np sterowników direct itp myśle ze juz sam naprawie a to że mam coś z sterownikami to sam wiedziałem ... Zamykam

Opublikowano

A skąd wiesz?   Nawet nie jesteś pewien co masz w kompie, od samego początku nawet słowem nie wspomniałeś o sprzęcie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ale po co mam ci pisać coś o sprzęcie skoro wiem przez co mam ... te problemy aktualizacje windowsa lub antywirus mi poblokował pliki do kwarantanny wirusów nie mam bo skanowałem i chce tylko czy da sie to naprawić czy musze odnowa windows i sterowniki ps nie mam napędu z new windowsem to wolał bym naprawe jakoś  a przywracanie plikow nie dziala bo jakis błąd ze niby aktywny antywirus lub jakis bląd z kodem a antywirusa  skasowałem  i dalej ten błąd 

Opublikowano

Jezu człowieku, jednym postem rozwiązałeś swój problem bo wyraźnie wynika z  niego że nie masz STEROWNIKÓW  do grafiki albo z nimi jest problem.

Czytając co napisałeś to twój problem sobie rozwiązać problem skoro to twój sprzęt o którym masz pojęcie a my nie musimy. 

<EOT>

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki, pierwsze to do grafiki bo raczej ich nie posiadasz albo grafika uszkodzona. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...