Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stać się lepszym na topie

witekTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram tak naprawdę tylko na topie radze sobie całkiem nieźle mainuje Quinn i pytanie do was co robić, aby być najlepszym na topie i zdominować linie? Jakieś techniki? Jak idealnie postawić wardy, aby mieć dobrą wizję na ganki przeciwnika, jak już mówiłem gram najczęściej Quinn wiec jakieś porady do tej postaci?

Opublikowano

a skad mamy wiedziec jak wyglada twoja dotychczasowa gra na gornej alejce? ja moge tylko poradzic ze quinn to niezly pusher wiec mozesz ok. 2:50 zejsc na buffa w przeciwnej jungli - byc moze nawet zabijesz junglera lub obijesz go wystarczająco zeby nie mogl go dokonczyc

Opublikowano

Ja na topie polecam grać defensywnie. Zawsze jak tam gram zawsze jestem wycofany spokojnie farmie ich jungler nie może mnie zgankować bo jestem u siebie pod wieżą a ich toplaner pushuje więc łatwo go zgankować. Gdy przyjdzie jungler i już zabijemy to potem czuje się pewnie i wychodzę już bardziej do przodu. Grunt to używać wardów i kontrolować mapę. Jeśli grasz quinn na 6 lv polecam zejść na mida/bota spróbować zgankować jeśli ci się linia pushuje.

Opublikowano

Quinn po prostu nie jest teraz super silna, ale zeby dominowac linie to najwazniejsza jest znajomosc match upow, dmg output na co sobie mozna pozwolic na co nie no i overall doswiadczenie na postaci, kwestia czasu i skilla, zachowywanie sie w danej sytuacji np. 1v2. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jako Quinn twoje główne zadanie po 6 roamować każdą linię i zbudować w miarę szybko piątki, jak masz dominację to izi gierka. Nie zawsze wybieraj Quinn, bo na każdego też nie ugrasz.
Przy Quinn top polecam również dobrać tanky jungle.

Opublikowano

top to typowe 1 vs 1 , dopiero w late dolaczasz do teamu , musisz miec przewage w early, najlepiej wygrac linie albo zremisowac, to i bedzie przewaga w teamfightach pozniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...