Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólpraca ts'owa [DT]

sQbany23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Posiadam własnego ts3,którego jestem właścicielem lecz nie sam go robiłem bo mam wspaniałego technika który naprawdę zna się na rzeczy.Razem ogarniamy tego ts3 ale niestety potrzebujemy wsparcia w stylu współpracy.Mamy ogarniętego ts,boty,automatyczne kanały itp ale niestety brakuje Nam ludzi..

Otóź przybyłem tutaj z mała ofertą/propozycją,która by mogła Nam pomóc w sprawach mojego serwera ale także i Waszego.Ogólnie chodzi mi o nawiązanie współpracy między ts'ami tymi słabszymi bądż zaoferowanie pomocy w sprawach zarządzania ts tzn. uprawnienia,permisje,boty itp albo i nawet innymi ts'ami.Tak jak napisałem na początku Technik z mojego serwera mógłby wam pomagać przy robieniu ts'a lub innych rzeczach związanych z ts.W zamian,że My byśmy zyskali ludzi i współpracę z danymi ts'ami tak samo jak i Wy.Zawsze możemy sie dogadać w takich sprawach myślę..

Tak jak pisałem mamy ogarniętego ts'a,ludzi też ale nie zbyt wiele ale staramy się reklamować ale to nie przynosi efektów ale próbujemy.

Ts posiada narazie 43 słoty z czego 3 są rezerwowe więc 40 słotów jest dla reszty graczy i administracji.Stoi już dokładnie 2 miesiące i tak średnio w ciągu tygodnia siedzi na nim do 25 osób ale to już zależy bo niektórzy pracują,uczą się itp.Posiadamy wiele stref,kanałów,dużo ikonek/rang ale co najważniejsze ogarnięta Administracje oraz Technika i można się zawsze z chłopakami pośmiać więc nie ma co narzekać :P

TS3 mogę podać chętnym osobom,które chciałby zobaczeć jak działa ts i jak się sprawuje to na priv,a kontakt do mnie to tutaj na forum pw bądź GG: 57304526

Opublikowano

@

Technik z mojego serwera mógłby wam pomagać przy robieniu ts'a lub innych rzeczach związanych z ts

A potem co mass ban na różnych ts'ach uwierz każdy już boi się o pomoc od osoby która jest zewnątrz

Ale życzę sukcesów i rozwoju ;)

aBBJCq0.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

13. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...