Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer się wyłącza podczas grania w jedną grę

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komputer mi sie wylacza podczas grania w 1 grę.

Włączam gre Heart of Iron 4 .Gram gram i wylacza się komputer jakby prąd wylączono.   

Inne owiele bardziej wymagające gry działają normalnie.

Nie ma zadnego blue screena ani nic.

W czym moze byc problem ? 

ie068n.jpg
Opublikowano

to dziwne, bo raczej niemozliwe jest to zeby jakas gra powodowala wylaczanie komputera. daj temperatury ze spoczynku i 15-20minutowej gry w cos wymagajacego. ta gra jest na steam tak w ogole? mozesz sprobowac sprawdzic spojnosc plikow gry (nie wiem czy akurat ta gra posiada taką opcje). dobrze by bylo jakbys podal tez parametry calego pc

Opublikowano

to dziwne, bo raczej niemozliwe jest to zeby jakas gra powodowala wylaczanie komputera. daj temperatury ze spoczynku i 15-20minutowej gry w cos wymagajacego. ta gra jest na steam tak w ogole? mozesz sprobowac sprawdzic spojnosc plikow gry (nie wiem czy akurat ta gra posiada taką opcje). dobrze by bylo jakbys podal tez parametry calego pc

Gra ma wszystkie pliki.

Po co test z wymagajacej gry :P ?   BF1 normalnie na wysokich mi dziala i komputer sie nie wylacza.

W spoczynku procek i karta mają okolo 30-35 

A przy obciazeniu okolo 60.

ie068n.jpg
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...