Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto-mały problem :P

Apkka112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc zacząłem niedawno oglądać Naruto od samego początku (wcześniej go nie widziałem) ale tutaj się pojawia problem przez moje lenistwo a wiec czy wie ktoś gdzie mógłbym znaleźć jakieś takie łączone odcinki (z tego pierwszego sezonu. Teraz w czasie gdy wstawiam te pytanie jestem na 177odc.)? ponieważ naprawdę mi się nie chcę ciągle skakać miedzy tymi odcinkami chciałbym po prostu obejrzeć wszystko na raz :P 

Opublikowano

naruto.wbijam.pl

Tutaj możesz obejrzeć wszystko naraz, a jeżeli nie chce ci się zmieniać odcinków, to w między czasie jak oglądasz jeden, to załaduj odrazu kilka, przewiń o 1:30, pominiesz intro i oglądasz dalej.

Opublikowano

bardziej chodziło mi o zlepek wszystkich lub kilku odcinków np zlepek odcinków od 175 do 200 lub coś w tym stylu a tak normalnie to oglądam na shindenie ale chodzi mi o to ze chce obejrzeć wszystko tak od razu żeby sobie nie przerywać przy zmienianiu odcinków itp.

Opublikowano

bardziej chodziło mi o zlepek wszystkich lub kilku odcinków np zlepek odcinków od 175 do 200 lub coś w tym stylu a tak normalnie to oglądam na shindenie ale chodzi mi o to ze chce obejrzeć wszystko tak od razu żeby sobie nie przerywać przy zmienianiu odcinków itp.

nie ma tak

to już lepiej z dysku oglądaj, jedno kliknięcie i kolejny ep od razu leci

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...