Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon sam usuwa zainstalowane aplikacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie posiadam telefon Samsung Galaxy. Mam go już od kilku lat i od pewnego czasu telefon sam zaczął usuwać aplikacje takie jak Messanger , Facebook , WhatsApp. Gdy chce zainstalować od nowa w sklepie play wyskakuje jakiś błąd 1101 albo pisze ze nie mam miejsca na telefonie a przywróciłem komórkę do ustawień fabrycznych i mam dużo miejsca. Stało mi się 2 raz i jest to trochę uciążliwe. Jak to naprawić?.

Opublikowano

Może zezwoliłeś jakiejś aplikacji, na odinstalowywanie i instalowanie różnych aplikacji, więc radziłbym odinstalować nie zaufane aplikacje czy gry. Dziwnie to zabrzmi, ale dla bezpieczeństwa przeskanuj telefon jakimś antyvirusem. Zajrzyj także do zakładki "Bezpieczeństwo" lub o podobnej nazwie. Tam powinieneś znaleźć "Administratorzy urządzenia" Wyłącz ten przywilej, dla aplikacji, którym nie ufasz, czy mogą/mogłyby odinstalowywać aplikację. 

#edit Podaj także dokładną nazwę tego erroru i co on ci mówi. Nie znalazłem żadnych informacji o błędzie 1101. Był tam jakiś, -1101 jednak to błąd występujący przy próbie zakupienia dodatkowych rzeczy w grach poprzez Sklep Play. 

117-AwardImgMaster-1475160600.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podaj konkretny model, samsung galaxy nam nic nie mówi.

Czyli zwykłe społecznościowe tylko Ci usuwa?

Nie miałeś ostatnio jakiejś aktualizacji systemu?

Sprawdź dokładnie jakie uprawnienia i komu przyznałeś, być może tam znajdziesz winowajcę.

System oryginalny czy po roocie?

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...