Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rady dotyczące Serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. 

Mam parę pytań dotyczących mojego przyszłego serwera w Minecrafcie. Chcę zapytać Was o porady co można w nim zmienić, co dodać, a co usunąć.

Cały zamysł serwera polega na stworzenia 2 światów- jeden z nich będzie światem customowym(o wymiarach 4x4K bloków), znajdźkami i fabułą RPG. Drugi zaś z nich będzie światem wygenerowanym automatycznie przystosowanym do frakcji. Światy będą połączone ze sobą  poratalem. Na świecie RPG będą wioski, miasta, miasteczka. 

I teraz mam pytanie, czy może zrobić Frakcje na świecie z Fabułą, ale czy nie będzie on troche za mały(4x4K). A może zrobić jeden świat nie customowy i z fabułą i z frakcjami.

W naszej ekipie panują podzilone zdania więc chciałbym zapytać o rady Was. Piszcie swoje propozycje. 

Z góry dziękuję i pozdrawiam,

WitcherCraft

Opublikowano

Przede wszystkim nie poddawaj się i zrób ten serwer, widziałem dużo takich pomysłów ale wiele  nie wypaliło bo albo nie było srodków na utrzymanie albo padały one z innych powodów. Co do samego serwera nie ma tutaj jakiś dużych wad, tylko ten border 4x4k to będzie można zmienić w zależności od graczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...