Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Push to talk nie dziala na kazdym serwie?

osekcf12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z teamspeakiem po ostatnim updacie. Na niektorych serwerach push to talk dziala a na niektorych nie. Wczesniej przed aktualizacja nie bylo zadnych problemow tak samo na niektore serwery musze wchodzic przez adres caly zamiast zwyklej domeny. Wie ktos jak naprawic opcje push to talk lub co moze byc zle? Z gory mowie ze nie ma mozliwosci zebym nie mial jakichs praw na tsie bo mam tak wysokie jak sie tylko da.

Z góry dzięki,

Pozdrawiam

Opublikowano

A jakie to domeny ? po aktualizacji było trzeba inaczej podpiąć ts by ludzie się łączyli bynajmniej u mnie tak było wtedy jeszcze nie ogarniałem i administrator pomagał 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

No ja mam teamspeaka do ktorego laczylem sie przez dana nazwe z koncowka .pl a teraz przy laczeniu sie z tym serwerem mam blad, ze polaczenie nie powiodlo sie. No ale to tez jest maly problem w porownaniu do tego ze nie moge mowic przez push to talk... W jedynm momencie mam odpalone 2 serwery w zakladkach i na jednym moze to dzialac a na drugim musze ustawiac wykrywanie glosu bo przycisk nie dziala...

Opublikowano

Sprawdź hotkey profile przy łączeniu (Przy łączeniu 'więcej' i tam szukaj), popróbuj rożne profile, po aktualizacji zmieniło się troche tam i powstało pare profili :)

mpc.jpg

Opublikowano

No probowalem takze to, nic nie daje tylko chodzi mi o to jak na jednym moze dzialac a na drugim juz nie... Nie czaje tego, wszystko przez ostatni update

@Edit

Nawet jesli wejde na tsa na ktorym nie dziala i pojde do opcji teamspeaka nie dziala w tescie mikrofonu nic, zmienie zakladke przelacze mikrofon ze ma na innym dzialac i wszystko smiga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...