Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż mój poprzedni wątek został przeniesiony do kosza postanowiłem napisać kolejny temat tym razem mam nadzieję że w bardziej odpowiednim dla tego typu tematów dziale.

A więc...

Chciałbym zrzeszyć grono osób z mpcforum które chciałyby wspólnie zawalczyć z nami o wyczyszczenie polskiej sceny serwerów TeamSpeak3 z crack licencji.

Miałoby to polegać na wspólnym sprawdzaniu serwerów TeamSpeak3 i ich zgłaszaniu.

Ponieważ razem możemy więcej.

Jeśli ktoś jest chętny aby dołączyć do naszej ekipy serdecznie zapraszamy na nasz serwer

X

Co do oskarżeń w moją stronę że chcę zebrać użytkowników i przepiąć domenę to nic takiego nie będzie miało nigdy miejsca ponieważ owy serwer posiada tylko 32 sloty i będzie on przeznaczony jedynie dla grupy osób która zajmie się wspólnym tępieniem crack licencji.

Opublikowano

Myślisz, że jesteś śmieszny robiąc taką domenę? Pomimo iż jest to człowiek jaki jest, to każdemu należy się jakiś szacunek moralny. To co robisz jest jedynie dziecinne, ale w sumie zawsze taki byłeś, będąc podludziem, marionetką administracyjną na serwerach TeamSpeak. W niczym nie jesteś od niego lepszy.

Co do twojego pomysłu, to myślisz, że jak TeamSpeak nic z tym na razie nie robi, to możesz cokolwiek zdziałać? Co z tego, że IP numeryczne dostanie blackliste, skoro wystarczy zmiana maszyny. A jeśli tak bardzo Ci się nudzi i jesteś tym bardzo sfrustrowany, że ktoś używa crack licki, to czemu jeszcze nie ma Cię w ekipie TeamSpeak'a?

Według mnie masz po prostu ból dupy, że ktoś ma więcej osób na TeamSpeak'u.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej.. Boli Cie, że osiągnął więcej od Ciebie na scenie teamspeaka. Zrozum, że nigdy nie osiągniesz tyle, co on. Widzę, że baaaaaardzo boli Cię sukces tego serwera, że zakładasz nawet domeny nawiązujące do jednego z właścicieli tego serwera. Trochę śmieszne, ale bardziej żałosne.

Opublikowano

Jak wczoraj napisałem, "ANTY-CRACK TEAM' Tworzy śmietanka działu teamspeak3 na mpcforum i najlepsi specjaliści od aplikacji TeamSpeak3 & zabezpieczeń sieci / systemów operacyjnych  :D

A tak serio z czym do ludzi z tymi osobami? Jesteście teraz tylko pośmiewiskiem włącznie z tą biedną domeną [*] zainwestujcie w coś lepszego a nie biznes-host, skoro bierzecie się na poważnie to nie tnijcie budżetu  :D

Podsumowanie

-----------

10/10 ŚMIETANKA SPECJALISTÓW

@info

Chciałbym wam tylko uświadomić, że crack przeszkadza tylko WASZYM SPECJALISTOM, normalnemu Januszowi czy Grażynie nie przeszkadza to w niczym, ważne żeby się przyjemnie rozmawiało ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...