Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fiora czy Talon

Marsiu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie chcesz grać - top czy mid? Zawsze możesz grać tymi dwiema postaciami w zależności jaką rolę dostaniesz.

Fiora w obecnej mecie wydaję się mocnym pickiem, potrafi wygrać większość matchupów.

Ja osobiście ostatnio zaczynam grać talonem, jest dobry na ap midlanearów takich jak orianna czy kassadin. Jeśli chodzi o champy ad też nie jest najgorszy.

Graj tym, co bedzie Ci sprawiało frajdę, patrząc na te dwie postacie zabawniejszy jest talon - szybkie zabijanie przeciwników i skok przez ściany.

Ci0pLMG.png

Opublikowano

Gdzie chcesz grać - top czy mid? Zawsze możesz grać tymi dwiema postaciami w zależności jaką rolę dostaniesz.

Fiora w obecnej mecie wydaję się mocnym pickiem, potrafi wygrać większość matchupów.

Ja osobiście ostatnio zaczynam grać talonem, jest dobry na ap midlanearów takich jak orianna czy kassadin. Jeśli chodzi o champy ad też nie jest najgorszy.

Graj tym, co bedzie Ci sprawiało frajdę, patrząc na te dwie postacie zabawniejszy jest talon - szybkie zabijanie przeciwników i skok przez ściany.

Orianna raczej powinna kosić talona, przynajmniej mi się tak wydaję.

@topic

Wszystko zależy od tego gdzie grasz ale jak dla mnie Fiora jest lepsza.

Opublikowano

Orianna raczej powinna kosić talona, przynajmniej mi się tak wydaję.

@topic

Wszystko zależy od tego gdzie grasz ale jak dla mnie Fiora jest lepsza.

Ja osobiście nie przegrałem żadnego matchupu na orianne, możliwe że masz racje, zależy to też od umiejętności.

Ci0pLMG.png

Opublikowano

fiora jest bardzo mocna na low elo i jest dobra na high elo
talon jest dobra na low elo i dobry na high elo

fiora ma bardzo duzy true dmg skalujacy sie z maksymalnym hp przeciwnika, jest dobra w teamfightah, talon to bardziej assasyn czyli chcesz wyeliminowac jeden cel.

Opublikowano

fiora jest bardzo mocna na low elo i jest dobra na high elo

talon jest dobra na low elo i dobry na high elo

fiora ma bardzo duzy true dmg skalujacy sie z maksymalnym hp przeciwnika, jest dobra w teamfightah, talon to bardziej assasyn czyli chcesz wyeliminowac jeden cel.

Fiora dobra w teamfightach, tego jeszcze nie widziałem

Ci0pLMG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...