Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalić coś na Azentisa?

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo coś robisz źle, tu nawet ziemniaka zainjectujesz pomyślnie xD .Jak chcesz żeby ci ktoś wg pomógł to daj jakiś opis co i jak robisz lub filmik jakiś

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

@Marek69x

@equalxxx

Gdy wlaczam clienta i chce zinjectować to działa , ale gdy wchodze do gry chcę uruchomić w grze juz haxy to nie wyswietlają się a jak używać dmg x600 [moge sobie ustawic np x50 itp wiec spokojnie] to wywala mi jakiś błąd i spami tym błędem dopóki nie wlacze gry [dmg jest w fazie bety więc może dlatego :/ ale na innych serverach jest gitara :)

Co mam zrobić jak nie mam dysku C i D ? poprostu dac te foldery do folderu z metkiem ? czy jak

Opublikowano

@Marek69x

@equalxxx

Gdy wlaczam clienta i chce zinjectować to działa , ale gdy wchodze do gry chcę uruchomić w grze juz haxy to nie wyswietlają się a jak używać dmg x600 [moge sobie ustawic np x50 itp wiec spokojnie] to wywala mi jakiś błąd i spami tym błędem dopóki nie wlacze gry [dmg jest w fazie bety więc może dlatego :/ ale na innych serverach jest gitara :)

Co mam zrobić jak nie mam dysku C i D ? poprostu dac te foldery do folderu z metkiem ? czy jak

otwierasz dll-ke notatnikiem i ustawiasz ścieżkę plików pod siebie.

Opublikowano

no dobra ale co C =  system czy jak ?

1. Szukasz pliku dll do injekcji. Otwierasz go jakimkolwiek programem do edycji tekstu. W moim przypadku jest to Notepad++

29bdr3m.png

2. Szukasz linijki 34 i zamiast literki C (czyli dysku C) wpisujesz literkę swojego dysku inną od C.

332ms5g.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...