Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery do stworzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie. mam pytanie na jakich trybach byscie grali? Moja serwerownia posiada autorskie tryby takie jak: Sv EasyHC , Creative, SkyBlock , FreeBuild, WaterBlock, SkyWars , BedWars , TeamDeathMatch, Prison, CaveBlock . Jakie inne moglbym dodac?

Opublikowano

Autorskie tryby tak? Przeciez to jest to samo co na wszystkich serwerach.

A same tryby pewnie tak nieogarnięte, bo widać ,że ty na pewno nie jesteś programistą, i na pewno nie masz wiecej niż 16 lat.

Jaka serwerownia? Postawiona na enderchescie? XDD

Pewnie crasherem na luzie przejde zabezpieczenia ^^

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

A same tryby pewnie tak nieogarnięte, bo widać ,że ty na pewno nie jesteś programistą, i na pewno nie masz wiecej niż 16 lat.

Pewnie crasherem na luzie przejde zabezpieczenia

WBILES KUR*A na serwer? nie to jak smiesz pisac ze to co na wszystkich serwach madralisiu jeba*y. Wbij i ocen a nie. Posiadamy autorskie Klasy, Levele, Dewizje, Plec, Creative = Gangi sluby prefixy i inne, cos sie sie pojebalo w glowce.

Opublikowano

@_DanielOfficial

Weź się nie ośmieszaj robisz taki sam syf na tym forum jak ten prawdziwy ja YouTube... Autorskie tryby to m.in. BedWars...?

Coś autorskiego to takie coś czego nie ma na innych serwerach.. I zgadzam się z @Thardess że nie masz więcej niż 16 lat, sądząc po tym jakim stylem i jak wulgarnie piszesz...

Opublikowano

WBILES KUR*A na serwer? nie to jak smiesz pisac ze to co na wszystkich serwach madralisiu jeba*y. Wbij i ocen a nie. Posiadamy autorskie Klasy, Levele, Dewizje, Plec, Creative = Gangi sluby prefixy i inne, cos sie sie pojebalo w glowce.

Podaj ip, juz wbijam, poszukam lukach w tych PLUGINACH, + zobacze liste pluginow fajnym czitem ^^ Zobaczymy czy macie tak autorskie pluginy :D

A jak mnie poddenerwujesz to jeszcze ci pocrashuje serwer, i cos sie pobawie botami.

antywarn

Dodaj serwer Hardcore! To najlepszy tryb, chetnie sobie zagram na twojej maszynie 2gb!

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@_DanielOfficial

Weź się nie ośmieszaj robisz taki sam syf na tym forum jak ten prawdziwy ja YouTube... Autorskie tryby to m.in. BedWars...?

Coś autorskiego to takie coś czego nie ma na innych serwerach.. I zgadzam się z @"Thardess" że nie masz więcej niż 16 lat, sądząc po tym jakim stylem i jak wulgarnie piszesz...

Jesteś jebanym debilem co nic nie osiągnął w życiu i tyle i lepiej wypierdalaj z tego forum bo wkurwiasz ludzi już tym swoim chujowym zachowaniem

Podaj ip, juz wbijam, poszukam lukach w tych PLUGINACH, + zobacze liste pluginow fajnym czitem ^^ Zobaczymy czy macie tak autorskie pluginy :D

A jak mnie poddenerwujesz to jeszcze ci pocrashuje serwer, i cos sie pobawie botami.

antywarn

Dodaj serwer Hardcore! To najlepszy tryb, chetnie sobie zagram na twojej maszynie 2gb!

Tak tek twój czit to jest pewnie z interentu bo przecież taki idiota jak ty gówno potrafisz. Po co ma mieć jakiś swój plugin który ma takie samo zastosowanie tak jak ten z internetu? Jesteś pojebany i idź się chujem pobaw a nie crasherami które też masz z leaksów bo sam c***a potrafisz...

Dodaj tryb Castle Mod

??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...