Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vesteris dmg hack + mh

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Pisałem w sprawie ub, ale wiadomo jak został ktoś trafiony to nie ma szans na ub. Także.. byłem wcześniej samolubny zostawiając takiego "czita" dla sb i nielicznych, teraz to te lajki będą mieć świadomość że ban będzie, ale będą mogli korzystać w końcu tak bardzo go chcieli xD. :( no ale taki minus taki że wydałem całkiem dużo kasy na isa./ smutek :(

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Czyli jak chungo udostpenil coś to teraz kazdy bd to robił na inne serwery w tym vesteris ?

To zrobiłem ja, a nie chungo kolego :)

Jak mogłeś autora nie znaleźć jak ten post był wrzucony nie dawno?

Opublikowano

Wgl to nie wiem po co ci dmg x156 skoro i tak mnoży 2x/3x? Bez sensu. Skopiowałeś mój temat i tyle. Pewnie nawet nie wiesz po co jest te okienko "siemanko".

Opublikowano

Czyli jak chungo udostpenil coś to teraz kazdy bd to robił na inne serwery w tym vesteris ?

Oczywiście, jeżeli miałbym mówić szczerze to jestem pewien ze każdy kto kiedys szukał czitów do tego serwera i się zawiódł, powróci do tego własnie tematu - a nie wcześniej zaspamionego u gotoxa, ja tylko to przekazuje dalej by więcej osób zauważyło że jeżeli da sie tym obejść zabezpiecznia vesterisa, to każdy inny serwer też polegnie.

Oh, wybacz :/ 

Mógł byś dodać link do pobrania z jakiejś innej strony ? np wrzuć na Mega.conz byłbym wdzięczny i dam 

link poprawiony. 

Link  nie działa

Link  nie działa

Opublikowano

Oczywiście, jeżeli miałbym mówić szczerze to jestem pewien ze każdy kto kiedys szukał czitów do tego serwera i się zawiódł, powróci do tego własnie tematu - a nie wcześniej zaspamionego u gotoxa, ja tylko to przekazuje dalej by więcej osób zauważyło że jeżeli da sie tym obejść zabezpiecznia vesterisa, to każdy inny serwer też polegnie.

Mógł byś dodać link do pobrania z jakiejś innej strony ? np wrzuć na Mega.conz byłbym wdzięczny i dam 

link poprawiony. 

Link  nie działa

Link  nie działa

Nadal nie działa.

Opublikowano

link poprawiony. 

Link  nie działa

Link  nie działa

Nadal nie działa.

https://mega.nz/#!iMEAUSoR!x2Q0ST17nWKrhuKjRWOWheeX30-IiOKgKbDNibYUpaI

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To dmg nie działa wcale :/ wszystko wrzucam, injectuje i działają tylko mh

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 4.05.2017 o 17:41, kortax napisał:

To dmg nie działa wcale :/ wszystko wrzucam, injectuje i działają tylko mh

ale dziala mh to wczym problem ? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...