Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika Metin2

Legolas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na samym początku chce zaznaczyć, że post nie jest mój! Wstawiam go na prośbę kolegi, który nie ma konta na Mpcforum.

6972414926229941536836.png

Hej! Jestem Artur, a to jest pierwsze moje ogłoszenie się na Mpcforum.

Grafiką zajmuje się około 6 miesięcy, robiłem wiele rzeczy dla

znajomych na prywatne serwery, prezentacje gildii

oraz ikony. dzisiaj wyskakuje właśnie z próbą

podjęcia współpracy z projektami Metin2.

9661014926231341536836.png

- Logo Serwera,

- Prezentacje Serwera,

- Banner/Awatar,

- Miniatury YouTube,

- In-Game Klienta,

- Layout Strony Głównej,

- Layout Forum

- Oraz wiele więcej(Każde zapytanie dotyczące projektu proszę kierować na Gadu-Gadu - jedyny kontakt ze mną)

Przykładowe Prace:

5344414926233611536836.png

9388914926233611536836.png

3039914926255721536836.png

5309514926255721536836.png

Kontakt;

Gadu-Gadu: 56544386

Zapraszam do podjęcia współpracy, Verios

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

Nie ukrywając tło było brane stamtąd, aczkolwiek to była praca wykonana tak o "Wykonałem sobie to tak dla siebie, jeżeli twórca(o ile nim jest) grafiki ma problem z tłem to zostanie to usunięte z mojego portfolia"

Opublikowano

Nie ukrywając tło było brane stamtąd, aczkolwiek to była praca wykonana tak o "Wykonałem sobie to tak dla siebie, jeżeli twórca(o ile nim jest) grafiki ma problem z tłem to zostanie to usunięte z mojego portfolia"

Raczej nie o to chodzi, po prostu grafika została wykonana z darmowo udostępnionego psd.

Jeśli klient dostanie ładne grafiki ale nagle grupka graczy skojarzy, że to mix darmówek, to co wtedy?

Chyba o to bardziej lajkowi chodzi, nikt nie lubi wydawać hajsu na coś co może mieć każdy po drobnej edycji psd.

Co do oceny to zostanę neutralny i poczekam na dalsze prace.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Raczej nie o to chodzi, po prostu grafika została wykonana z darmowo udostępnionego psd.

Jeśli klient dostanie ładne grafiki ale nagle grupka graczy skojarzy, że to mix darmówek, to co wtedy?

Chyba o to bardziej lajkowi chodzi, nikt nie lubi wydawać hajsu na coś co może mieć każdy po drobnej edycji psd.

Co do oceny to zostanę neutralny i poczekam na dalsze prace.

Rozumiem, przekaże to Veriosowi gdy z nim będę w kontakcie. Lecz praktycznie każda sygnaturka jest gotowa, jedynie co nachodzi to dodanie logo, oraz lekkie edycje.

Tak bynajmniej jest moim zdaniem.

Opublikowano

Wszystkie uwagi będę przekazywał Veriosowi. Oraz powiem mu, zeby sam zaglądał w ten temat w miarę możliwości.

Opublikowano

Jeżeli już coś oferujesz, to niech będzie to może Twoje?

Każda jedna praca jest przeróbką pracy innego grafika, w dodatku nie udolną przeróbką.

658301492204363691595.png

5344414926233611536836.png

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...