Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki (publiczny) plugin napisać?

us3rn0tf0und

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak wiecie (lub nie), piszę pluginy na dev.bukkit.org.

Macie jakieś pomysły na pluginy, (średniej trudności)?

Co do "toolsów":

Mam napisaną wersję na 30 klas - v.0.5

Niebawem udostępnię wersję 20 klas - v.0.3

(Pluginy na 1.11!)

Opublikowano

TagApi na tej wersji chyba jeszcze nie widziałem, użyj obiektu Scoreboard, powodzenia (jak izi a nie średnie, ale dla ciebie w sam raz)

Opublikowano

No tagi nad głową, chyba to przeznaczenie skoro doszło do takiej zbieżności nazw :P

Opublikowano

Może jakiś plugin na wymiany? Coś takiego w GUI :) Są takie na 1.7 ale na 1.11 Chyba nie ma jeśli się nie mylę oczywiście.

Opublikowano

Sklep w gui pod komendę. Są już takie ale z wymagającym dużo czasu configiem lub braku configu.

...

Opublikowano

Obecnie jest pisane TagApi dla rang, następnie będzie pisane TagApi dla drużyn i wymiana w gui

@"#Butipsal"

trochę pierzenia z tym jest,co nie oznacza Że nie będzie napisany.

@"Naciukany" Wow, disco też powstanie

Wysłane z mojego HUAWEI Y550-L01 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Może jakiś plugin na wymiany? Coś takiego w GUI :) Są takie na 1.7 ale na 1.11 Chyba nie ma jeśli się nie mylę oczywiście.

Istnieje plugin na wymianę pod nową wersje :)

Możesz napisać nowy system prac lub ranking (Punkty, zgony, liczba fragow oraz kdr)

Oczywiście pod najnowszą wersje :D

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

no to może plugin na możliwość tworzenia petów z własnym AI, konfigurowywalnym i w pełni modyfikowalnym - nigdzie takiego nie widzialem, a by się przydał :P

fKJeAI4.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ScoreBoard

Ogólnie mógłby być taki "klasyczny" plugin dodający walutę, ale miałby dodatki - m. in. możliwość udzielania kredytów, ustalaloby się w komendzie oprocentowanie, czas zwrotu (w godzinach?) i automatycznie suma bylaby pobierana w określonym terminie, a zyski dla gracza udzielajacego kredyt :) Mozna pewnie wymyślić kilka innych ciekawych dodatkow ekonomicznych, ale teraz nie mam wiecej pomyslow :c

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Plugin na TAB listę? Po aktualizacji protokołów przez Mojang, żaden starszy plugin na szeroką tab listę nie działa :/

Jedyny plugin z szeroką tab listą na 1.11, który znalazłem to:

https://www.spigotmc.org/resources/bungeetablistplus.313/

Problem polega na tym, że jest to plugin na bungecord, niby jest port na bukkita ale definitywnie nie działa na serwerze :/

Plugin na TAB listę? Po aktualizacji protokołów przez Mojang, żaden starszy plugin na szeroką tab listę nie działa :/

Jedyny plugin z szeroką tab listą na 1.11, który znalazłem to:

https://www.spigotmc.org/resources/bungeetablistplus.313/

Problem polega na tym, że jest to plugin na bungecord, niby jest port na bukkita ale definitywnie nie działa na serwerze :/

Już jest! - iberioncraft.pl

banerMPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...