Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja : ON *PolishDivision*

ThePunisher.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wnieść że Klanowicz o nazwie [ Pu5at ] wyszedł bez żadnego ale.Oraz zamieścił post z rekrutacją mojego klanu z napisem jak on to ujął [ do usunięcia ]. Ale mniejsza z tym jako iż ja jest przywódcą klanu aktualnie *PolishDivision* Chciałbym dalej otworzyć rekrutację dla wszystkich w poszukiwaniu samotnych członków  WarFace lub z innych powodów.Co najważniejsze na ten temat to klan Powstał 18.04.2017r. Jako że klan jest świeży chciałbym aby choć garstka ludzi , która nie ma klanu albo poszukuje zgłosiła się do mnie chętnie porozmawiamy itd Wszystko wam omówię | Wymagania klanowe itp na TeamSpeak 3 jak na razie klan posiada swój kanał na serwerze : [ ts24h.pl kanał 167. pokój 4 "Rekrutacja" ] oczywiście jak będę aktywny Moja nazwa w grze jak i na Ts3 : ThePunisher. A reszta osób jeśli chce może pisać w komentarzu tego postu zawsze godzinami popołudniowymi sprawdzam oczywiście Forum warface w różnych wątkach tak więc nie martwcie się na pewno waz znajdę i odpiszę na wasze pytania ... To chyba na tyle co chciałem wam powiedzieć tak więc Zapraszam Serdecznie nowych lub już Weteranów do klanu ... ^^ ^^

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...