Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa mi wtyczka do przeglądarki.

SnakeWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, chciałem zapytać o rozwiązanie pewnego problemu, mianowicie, ostatnio chcę odpalić BF-a 4 i wyskakuje mi komunikat, że muszę pobrać wtyczkę, więc pobieram tę wtyczkę, ale gdy klikam na plik, wyskakuje tylko na chwilkę okno instalacyjne, po czym znika, nie formatowałem kompa, nie usuwałem nic, więc nadal powinienem mieć tę wtyczkę, dodam, że korzystam z firefoxa, czy ktoś z was miał podobny problem? Jak temu przeciwdziałać?

Opublikowano

Aktualizowałeś grę?

Miesiąc temu dodano nowy panel, któremu nie potrzebne są żadne wtyczki.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Ja jak chce wejść na mp na battlelogu to dochodzi do łączenia, a potem "nie udało się połączyć" Mam coś spieprzone z przeglądarką z tymi wtyczkami, o co chodzi?

Opublikowano

Po prostu teraz nie trzeba się logować przez battleloga, tylko odpalamy grę, i z poziomu gry wybieramy serwer, wcześniej byłem przyzwyczajony do obsługi BF-a przez batttleloga i nie zauważyłem tego, najciemniej pod latarnią ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...