Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asfen - czyli jak zostać podludziem

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu dużo pisać :D

Gościu męczył mnie przez 3 dni żeby mu wrzucić reklame to sobie myślę ''ok wrzuce niech sobie chłopak zarobi bo być może potrzebuje tych pieniędzy, podobno ma dziecko itd. więc czemu by nie''

Wielokrotnie powtarzał ''serwer dopracowany'', ''jutro od razu masz hajs'' itd. więc okej zgodziłem się za co on powinien być mi wdzięczny ale niestety ten człowiek nie ma wartości, jest kompletnym zerem

Gdy zdałem sobie sprawe że mnie oszukał chciałem go zniszczyć wśród jego znajomych żeby się frajerzyna nauczył ale już później mi przeszło i stwierdziłem że nie będę mu wjeżdżał na życie prywatne za głupie 150zł xD

ten temat tu wystarczy żeby to zero już nigdy nie tworzyło żadnych serwerów

łan

68367633033547232664.jpg

tu

43541376365561128445.jpg

fri

57458872843062805484.jpg

for

68603529258044517901.jpg

the end xD

Opublikowano

Wysyłają hajs, ale z opóźnieniem, ja miałem opóźnienie ponad tydzień, ale hajs doszedł xD

Opublikowano

Wysyłają hajs, ale z opóźnieniem, ja miałem opóźnienie ponad tydzień, ale hajs doszedł xD

Co i tak nie zmienia faktu że jest debilem podludziem ziomuś xD

Dałem mu pliki diamonda nawet ich uruchomić nie umiał, musiałem przez tv wchodzić i mu pliki odpalać co w efekcie się wkurzyłem i jebłem to no to się kumpla czepił :v

Aaa i pamietam że twierdził że miał przerwe 2 czy tam 3 lata, jak on mógł zrobić dobry serwer mając przerwe ? xDDDD 

Opublikowano

A serwer już się posypał chyba - nawet na stronę się wejść nie da... Miał tak długo stać... 

Wierzysz w cuda?

Opublikowano

A serwer już się posypał chyba - nawet na stronę się wejść nie da... Miał tak długo stać... 

Wierzysz w cuda?

Prędzej gf się ogarnie niż Asfen postawi dobry serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...