Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Premium

Asior2244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupić konto premium na 360 dni i czytałem co daje i widzę że korzyści są duże, ale chciałbym zasięgnąć opinii innych na ten temat. I mam pytanie bo na ich stronie jest napisane "otrzymujesz unikalny garaż na koncie premium" to co jest z tym garażem? Widziałem jeszcze że niektórzy ytberzy co nagrywali wota po raz pierwszy mieli premium i garaż pełny czołgów i czy to jest ten garaż? Proszę o Wasze opinie na ten temat :)

Opublikowano

Najczęściej popełniamy błąd przez nowych graczy: Zakup Premium na dłuższy okres.

Kup na 30 dni i zobacz ile dziennie (przez miesiąc)tego wykorzystasz.

Garaż? W opcji Premium, to tylko wygląd.

I jeszcze jedno. Nie wiem czy jesteś świadom, że czas Premium "biegnie" niezależnie od tego czy grasz, spisz czy jesz. Niby to oczywiste, no ale...

test

Opublikowano

Garaż to tylko zmienia się estetycznie, nic ciekawego. Najbardziej konto premium wykorzystuje się po to aby dostawac więcej kredytów i PD oczywiście, jeżeli masz do tego jakiś czołg premium (najlepiej VIII) to wtedy opłaca się kupić Premium konto na tak długi okres czasu, gdyż możesz przy dobrej bitwie zarobić dużoo kredytów :)

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

No dobra pomyśle nad kupnem, bo na mojej średniej bitwie Isem-3 tracę po 6 tysięcy a z premium zarobiłbym 10 tysięcy to mi się przyda, ale jak ten garaż to tylko estetyczny wygląd to skąd oni biorą te wszystkie czołgi?

I mam jeszcze pytanie bo chodzi mi głównie o zarabianie i co się bardziej opłaca do zarabiania konto premium czy czołg premium IS-6?

Opublikowano

No dobra pomyśle nad kupnem, bo na mojej średniej bitwie Isem-3 tracę po 6 tysięcy a z premium zarobiłbym 10 tysięcy to mi się przyda, ale jak ten garaż to tylko estetyczny wygląd to skąd oni biorą te wszystkie czołgi?

I mam jeszcze pytanie bo chodzi mi głównie o zarabianie i co się bardziej opłaca do zarabiania konto premium czy czołg premium IS-6?

Czołg ludzie sobie wyexpili i je kupili to mają. A jak widzisz czołgi w garażu po bokach i z tyłu to są tylko modele dla estetyki. B***h please, use brain :) Konto premium nie daje żadnych czołgów! Lepiej kup sobie konto premium, bo jak wychodzisz -6k na is3 to na takim is6 nic nie zarobisz i kasa w błoto.

Opublikowano

Dobra to kupie premium a mi nie chodziło o te czołgi w tle tylko taki jeden ytber co chciał dla beki nagrać Wota po pierwszym włączeniu miał mnóstwo czołgów i to nie tylko premium, ale ok.

Opublikowano

Jeśli na isie wychodzisz 6k do TYŁU, a Twoim celem jest 10k na plus, to Ty kolego daj sobie z kontem Premium. Musisz ogarnąć grę. Nie chcę Cię krytykować ale... Słabo, bardzo słabo.

Szkoda Twojej kasy, bo przy Premium, to się jeszcze okaże, że ledwo co wychodzisz do przodu.

Moja rada.

Jeśli naprawdę chcesz zainwestować kasę w WoTa, to kup Golda. Zawsze możesz wymienić na czas Premium, lub kupić czołg Premium lub inne pierdoły w grze.

A najlepiej, to na Twoim miejscu nie wydałbym złotówki, póki nie ogarniesz gry.

test

Opublikowano

Mi dobrze idzie w tych bitwach tylko amunicja mnie dobija. Przeważnie mam -11 tysięcy na amunicje dlatego tak mało zarabiam a na naprawy to różnie coraz więcej przeżywam bitw więc płace coraz mniej.

Opublikowano

Mi dobrze idzie w tych bitwach tylko amunicja mnie dobija. Przeważnie mam -11 tysięcy na amunicje dlatego tak mało zarabiam a na naprawy to różnie coraz więcej przeżywam bitw więc płace coraz mniej.

Jeżeli chcesz zacząć dobrze zarabiać na IS-3 to musisz oszczędzać ammo, i nie fragować tylko zadawać jak najwięcej DMG w bitwie. Nie wiem czy konto premium Ci pomoze gdy jesteś aż tyle na minusie. Napisz mi jak możesz ile średnio DMG robisz na bitwe tym ISem. Jeżeli jednak zależy ci na kredytach to i tak radzę kupic jakiś czołg premium VIII tieru (np. T34, Lowe, IS-6). Pozdrawiam

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

To różnie zależy jak mnie wrzuci jak jestem na górze tabeli to tak jakieś 2-3 tysiące ale jak jestem na dole to już mało. A niestety 7/10 bitw to jestem na dole :(

Opublikowano

Jeśli chodzi o youtuberów, jeśli są oni popularni, to WG oferuje im konto ze wszystkimi czołgami jeśli zareklamują WoTa, tak jak to zrobił np. Isamu. Ewentualnie jest to konto testowe, jakieś beta testy nowy aktualizacji itp.

Opublikowano

YT w pewnym sensie są Community kontrybutorzy jakoś tak, i oni po prostu dostają zezwolenia na przetestowanie danego czołgu przeważnie "Premium" i otrzymują unikalny login i hasło do specjalnego konta WG dzięki czemu mogą wejść na serwerze EU, na którym gramy do bitwy czołgiem tym samym reklamując go i pokazując jego wady i zalety, czyli tak zwanie oglądniesz taki filmik i mniej więcej wiesz czy to czołg dla ciebie czy też nie tak zwanie nie kupuj kota w worku... oraz czasami YT mają to wszystko bo wystarczy jak oni częściej pograć sobie na serwerze testowym, gdzie wszystko jest za darmo i możesz testować to czego nie masz jeszcze w garażu a idziesz w daną linie...
Więc wynika że oni po prostu grywają albo na unikalnym koncie WG aby zobaczyć czołg albo na serwerze testowym, i dlatego mają to wszystko, oczywiście na swoich kontach tego nie mają, wszystkiego bo jak my muszą to sami zdobyć grając.

A co do konta premium to zakup sobie na 30 dni kup jakiś czołg premium V-VIII zależy na jaki cię stać i możesz śmiało tym czołgiem szkolić załogę i w miarę kredytów sobie robić.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...