Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzaminy gimnazjalne 2017

_Aviis_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie ten dział to przepraszam.

Witam, chciałem się dowiedzieć czy jest coś wiadomo o wyciekach na temat egzaminów 2017 jeżeli ktoś coś we to proszę o informacje i dziękuję.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiadome jest to, że gdyby wyciek się pojawił, to na pewno egzamin nie zostałby uznany.

Serio ten egzamin jest taki trudny, że szukasz przecieków?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wiadome jest to, że gdyby wyciek się pojawił, to na pewno egzamin nie zostałby uznany.

Serio ten egzamin jest taki trudny, że szukasz przecieków?

Chciałbym się dostać do dobrej szkoły i potrzebne są mi punkty.

Opublikowano
Skoro tak bardzo chcesz się dostać do dobrej szkoły, to dlaczego się po prostu nie nauczysz?

@9Jarek9

Bo zostało jakieś 10/11 godzin. Co nie zmienia faktu że ten egzamin raczej nie jest trudny, na większość pytań powinieneś potrafić odpowiedzieć praktycznie bez przygotowania

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

serio uczyć się ja nie uczyłem się wgl i miałem z każdego działu powyżej 59% z histori i wosu miałem 89% na prawdę nie warto zbytnio no chyba że chce do jakiegoś pro elo pójść to tak ale jak idzez jakieś technikum to bardziej patrzą na oceny i zachowanie bo nawet oni wiedzą że ten pseudo egzamin nie jest wyznacznikiem wiedzy z gimnazjum 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...