Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Rewolucjant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga, zrobiliśmy nowy temat przez pewne problemy z MPCForum!

http://www.mpcforum.pl/topic/1612798-blazinghack-nadchodzi-koniec-ogranicze%C5%84/

Proszę o zamkniecie tego tematu..

Strona to blazingpack.xyz a nie .pl! Kolega się pomylił :)

To w końcu blazinghack.xyz, blazingpack.xyz czy blazinghack.pl? zdecydujcie się xD

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Uwaga, zrobiliśmy nowy temat przez pewne problemy z MPCForum!

http://www.mpcforum.pl/topic/1612798-blazinghack-nadchodzi-koniec-ogranicze%C5%84/

Proszę o zamkniecie tego tematu..

Strona to blazingpack.xyz a nie .pl! Kolega się pomylił :)

To w końcu blazinghack.xyz, blazingpack.xyz czy blazinghack.pl? zdecydujcie się xD

xyz :D

Kolega zlego linka dal xD

.pl nie jest nasze.

Zobacz nowy temat ;)

Opublikowano

Tak czy srak ten temat i wszystkie inne o tym "blaźinghaku" powinny zostać usunięte. PS: Oddajcie hajs za operację oczu xD

Pozdrawiam :)

banner.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego że forum powstało jak społeczność cheaterów, więc nie wiem skąd ból dupy osób wyżej - i tak wiadomo że nic z tego nie będzie, ale skąd ta agresja? xD

Opublikowano

Kolego, jeżeli robi się stronę to powinna ona działać... Jeżeli witryna to blazinghack.xyz to serdecznie polecam sprawdzić spoiler:

Jeżeli robi się takie coś.. przepraszam oszukuje się że jest się w stanie zrobić - nie sądzę że w wieku 16 lat to się uda.. Ale wróćmy jeżeli się oszukuje to się liczy na konsekwencje prawne... Nie jest wytłumaczeniem że masz 16 lat... W polskim prawie jesteś już sądzony jak dorosły..

2632014926951131400163.png

Opublikowano

K*rwa co to ma być. Teraz to nie ja. Zamykaj ten temat. Nie będę przez cb miał problemów. Co do tego oświadczenia dogadałem się tak z pewną osobą, jest to sprawa prywatna.

@mate1337 przyznaj się, jak taki odważny jesteś.

@Rayso.

Proszę zamknąć ten temat, nie chcę mieć problemów za to, czego nie zrobiłem.

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

Majkrafty firmy chroniące zakładają coraz lepiej :makka:. Czekam na wykupienie praw do minecrafta przez piterke i zabezpieczanie go za hajs  :makka100lat:. Wyluzujcie i tak wszyscy wiedzą że serwery typu m... są pod hajs. BlazingPack to tylko wymówka. Do panów @UP dlaczego spinacie się o kwadraty? I od kiedy blazingpack to firma. Zamknijcie ten temat, ten dział nie jest od straszenia się sądami.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...