Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Single player command lub cos podobnego

andrzejbrejwik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zacząłem sobie grać w minecrafta i w ciągu ostatnich dni mój świat rozrósł się dosyć mocno, niestety mimo przejścia tysięcy klocków nie jestem w stanie znaleźć biomu z dżunglą i chciałem użyć wspomagania, by móc polecieć i poszukać dżungli (zależy mi na znalezieniu jej, bo mam zamiar zrobić do niej kolej), dlatego że bieganie lub nawet jeżdżenie na koniu i szukanie dżungli po omacku jest zbyt czasochłonne i jałowe 

czy jest jakiś mod albo cokolwiek abym mógł sobie dać latanie lub w ostateczności mógł dodać sobie do ekwipunku drewno z dżungli, kakao, sadzonki i żebym mógł zespawnować oceloty?

od razu mówie, ze nie moge zmienić gamemode, bo przez przypadek zablokowałem przy tworzeniu świata opcje wpisywania komend, no chyba, że na to też jest jakiś sposób i można to odblokować

szukałem po necie single player commands, ale na stronie, na której oficjalnie był wrzucony link do downloadu nie działa, a inne nieoficjalne strony za bardzo śmierdzą wirusami czy innymi keyloggerami i nie mam zamiaru tego pobierać 

a5z91yB.png

Opublikowano

wie ktoś jak oswoić ocelota, którego zespanowałem z jajka? daje im milion ryb i nic 

przebyłem 20k klocków i nie znalazłem dżungli ;/ 

dobra juz se poradziłem

można zamknąć temat

a5z91yB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...