Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grywalność

JebamNaTo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dużo? No powiedzmy, przynajmniej na NA, nie grałem na EU. Co prawda są bardziej zaludnione gry, ale na 65 lvlu chyba nie będziesz narzekać. PvP w tej grze umarło dawno temu.

Opublikowano

Na EU gra dużo osób nawet więcej podejrzewam niż na NA. Zawsze przynajmniej są 2 strony lfg na 65 wiec ez a pvp no to umarło chyba wszędzie ;p w sumie nie wiem jak na Killianie bo gram na Mystelu a mystel to PVE int więc..

76eff0d7b6a46.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na EU gra dużo osób nawet więcej podejrzewam niż na NA. Zawsze przynajmniej są 2 strony lfg na 65 wiec ez a pvp no to umarło chyba wszędzie ;p w sumie nie wiem jak na Killianie bo gram na Mystelu a mystel to PVE int więc..

lel 2 strony.

pół strony max.

Z czego większość to RMHM pass xxxxxxx Tank +15 skilled only.

Mystel jest martwy tyle.

3h by zagrać 3 dungeony które jakimś cudem wpadły przez IM (SCHM/SSHM/BP)

Odnośnie pvp to nawet szkoda się bawić FPS jest nieziemski.

Opublikowano

lel 2 strony.

pół strony max.

Z czego większość to RMHM pass xxxxxxx Tank +15 skilled only.

Mystel jest martwy tyle.

3h by zagrać 3 dungeony które jakimś cudem wpadły przez IM (SCHM/SSHM/BP)

Odnośnie pvp to nawet szkoda się bawić FPS jest nieziemski.

Tak mystel jest tak martwy ,że  w ostatnim tygodniu 2 razy miałam kolejkę do logowania. Czy gra jest grywalna? kurde pobierz i się przekonaj  nie podpasuje odinstalujesz każdy będzie pisał coś swojego i kupę się dowiesz.  Ja gram w TERE bo się nudzę a nie żeby coś osiągnąć itd  gra for fun bez nacisku jest grą najlepszą .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...