Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Problem z aplikacją mobilną steam

Admax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat skopiowałem z platformy steam ale jakoś nikt go nie rozwiązał, więc może coś tutaj ktoś mi pomoże.

Witam.
Mam problem z aplikacją mobilną steam. Chodzi konkretnie o to, że gdy się zalogowałem na moje konto steam na telefonie a następnie się z niego wylogowałem, status mojego konta nie przechodzi w "offline" (a jeśli przechodzi to tylko po to żeby za dosłownie parę sekund przejść znowu w tryb "online"). Chodzi mi o to, że inni użytkownicy widzą, że jestem cały czas aktywny mimo, że nie jestem zalogowany ani na telefonie, ani na żadnym komputerze. To nie jest mój pierwszy taki problem, ale o ile wcześniej wystarczyło się pare razy zalogować i wylogować na steamie na smartfonie, o tyle tym razem to nie pomaga, a próbowałem też innych sposobów:
1.najpierw na telefonie ustawiałem status "offline" i wylogowywałem się. (Skutkowało to tym, że inni użytkownicy widzieli mój status jako "zaraz wracam" mimo, że nie byłem zalogowany na żadnym urządzeniu.
2.Ustawiałem na telefonie status "offline", i albo szybko zmieniałem na "online" i natychmiastowo się wylogowywałem (Tutaj z koleji było tak, że po przejściu ze statusu "offline" na status "online" inni użytkownicy widzieli przez chwilę mój status jako "offline". Po chwili znowu moje konto miało status "online") albo po tym jak zmieniłem na status "online" i inni użytkownicy widzieli mój status jako "offline", zmieniłem status na "offline" i dopiero wtedy wylogowałem (skutek podobny do tego gdy wylogowałem się po przejściu w status "online" tyle, że inni widzieli mój status jako "zaraz wracam"
3.To samo co pkt.2 + wyłączałem wi-fi (skutki takie same jak powyżej)
4.To samo co pkt 3 + usuwałem steam z telefonu (skutki takie same jak w pkt. 2).
5.To samo co pkt 4 + wyłączałem telefon (skutki takie same jak w pkt. 2)
Dodam jeszcze, że gdy jestem zalogowany na komputerze, do mojego statusu jest doczepiona ikona "online na urządzeniu mobilnym", mimo iż jestem wylogowany ze steam na telefonie.
Nie będę uznawał odpowiedzi typu "skradziono ci konto" bo to jest nieprawda. Ten wkurzający problem pojawia się za każdym razem gdy się zaloguję na steam na smartfonie.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc.

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Też tak mam, jak większość/każdy chyba. To wina aplikacji, jest niedopracowana i pozostaje nam czekać na aktualizację

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...