Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zaczynać? Porady dla świeżaka

MrFremO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Windrest to serwer który został wybrany przez większość Polskich graczy jednak osobiście powiem że gram na Cardinal Gates od samego początku i też jest trochę polaków, ale na Windrest będzie ci łatwiej znaleźć ludzi. Moim zdaniem warto nie zależnie od tego czy grałeś wcześniej czy nie. Wiele osób myśli że nie nadgoni innych itp ale ta gra to KOREAŃCZYK tam wszystko jest tak robione z patcha na patch by nowym graczom było łatwiej. Osobiście gram u nas od czasów Beta Testów nawet kupiłem Founder Packa - gra wtedy a teraz to dwie różne rzeczy. Teraz jest znacznie łatwiej jeśli chodzi o same początki gry - nie musisz tak bardzo przejmować się ekwipunkiem a drzewko skilli jest o wiele łatwiejsze do ogarnięcia tak że polecam zaczynać grę. Co do porad to trudno cokolwiek napisać, jeśli masz jakieś pytania to po prostu napisz!

没我爱

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@hunter7499
Aktualnie top dmg ma Force Master, jednakże jego mechanika combosów nie zachwyca. Na drugim miejscu jest Blade Master, klasa bardzo fajna, przyjemne combo można robić (widowiskowe na arenach) oraz przede wszystkim jest to profesja potrzebna w grze. Jest to tak zwany tank, ale niech ta nazwa Cię nie zmyli (tak jak to w większości grach jest, że tank to brak dps), bo po prostu chodzi tutaj o to, że ta klasa jest stworzona do tankowania bossów. 
Kolejna profesja, która również jest mocna i bardzo poszukiwana to Warlock. Tutaj na ten temat się zbytnio wypowiadać nie będę, gdyż wbiłem nim tylko 37 lvl. Napisać tylko mogę, że ma buffa na całe party, które zwiększa obrażenia oraz szansę na krytyka.

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...