Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot serwera

magram12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chce stworzyc serwer w cs go FFA 10 slotów publik. Mianowicie mam pytanie , skąd moge wziasc pluginy na ten mod? chodzi mi żeby były np kosy na serwie , skiny wszystkie i w ogóle żeby była ta rozgrywka ffa.. Nie za bardzo ogarniam , ostatni raz bawiłem się w 1.6 w serwerownie.  I czy pukawka.pl będzie dobrym wyborem? Dzięki

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Pukawka to najgorszy wybór.

Polecam 1s1k oraz hostplay

Skiny/Kosy/Rękawiczki kupisz od franuga

Właśnie pukawka jest jedną z lepszych serwerowni... Pluginy można pobrać za darmo, tyle razy były na różnych forach udostępniane. ;) 

Opublikowano

Pukawka to najgorszy wybór.

Polecam 1s1k oraz hostplay

Skiny/Kosy/Rękawiczki kupisz od franuga

Właśnie pukawka jest jedną z lepszych serwerowni... Pluginy można pobrać za darmo, tyle razy były na różnych forach udostępniane. ;)

Serwerowni xD ?

Pukawka ma najgorszy możliwy support i blokują dużo rzeczy nie wiedząc o tym :)

Opublikowano

A jak chce zrobić serwerek 5v5 turniejowy taki , skąd wziąść jakiś cfg do tego ? nie za bardzo rozumiem tego , chce postawić 5v5 z jakimiś pluginami typu kosy itp , tyle że nie wiem skąd wziąść cfg żeby były te zasady grania..

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...