Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypisze mi ktos caly trening?

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypisze mi ktos caly trening albo poda strone gdzie znajde cwiczenia dla mnie wystarczajace?

Mam 16 lat, cwiczylem kilka razy w ciagu ostatnich 2 lat ale to max 1-2 miesiace, wiec za duzo mi to nie dalo, mam jakos 180cm wzrostu, dawno sie nie wazylem sie pol roku, wtedy wazylem 75 i tak na oko 80kg jest teraz. Ktos cos poleci dla mnie? Silownie mam w domu, lawka, sztangi, tyle.

Opublikowano

ćwiczenia znajdziesz w aplikacji na telefon KFD.PL  wybierasz kategorie np. Biceps i tam masz cwiczenia

Ja Siłownie miałem 3 razy w tygodniu jako początkujący a tera 2 jako średnio -zaawansowany.

Plan to albo sam robisz albo u fabryki siły za hajs z tego co wiem;p

Ja np w poniedziałek mam bica i trica 

Ważne ze na 1 trening max 2 partie mięśni robić.

Opublikowano

ćwiczenia znajdziesz w aplikacji na telefon KFD.PL  wybierasz kategorie np. Biceps i tam masz cwiczenia

Ja Siłownie miałem 3 razy w tygodniu jako początkujący a tera 2 jako średnio -zaawansowany.

Plan to albo sam robisz albo u fabryki siły za hajs z tego co wiem;p

Ja np w poniedziałek mam bica i trica 

Ważne ze na 1 trening max 2 partie mięśni robić.

Mnie sie wydaje ze wiekszosc osob trenujacych ma ten sam plan, w sensie ze w np srode tric i klata, a reszta ma po swojemu, mi zalezy na cwiczeniach na dana partie i iloscia zebym sobie czegos nie zrobil niepotrzebnie, chce miec idealnie pokazane co i ile robic w moim wieku.

Opublikowano

Z tego co widziałem to duzo ludzi ma inaczej ;p,mój kumpel ma inaczej niz ja ;c,  Jako początkujący robiłem po 3 serie po 10-15 zalezy od ćwiczenia ;)!

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...