Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym teraz warto grać? Meta

TajVunPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, nie gralem w lola z jakieś 2 miechy i jestem teraz nieogarnięty jeśli chodzi o bany/picki. Co jest warte banowania i pickowania (głównie mid/jungle/top) teraz? Wcześniej grałem LB, Ahri, Syndrą, czasami Quinn i Yasuo. Dalej są silne czy już ponerfione?

Opublikowano

Wszystkie, które wymieniłeś sobie nadal radzą, może oprócz Quinn.
Yasuo polecam najlepiej na topa, oczywiście z teleportem.

Opublikowano

Właściwie w tych pickach co wymieniłeś  to praktycznie się nic nie zmieniło tylko lb po nerfach ale to raszujesz Gunblade i daje rade :P

A bany? High elo to Kata, lulu,fizz a adc lucian silny aktualnie a na low elo polecam banować fizza i kate często pickowani. 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Najlepiej znajdz jak na teraz inna gierke to co riot robi jest nie do pomyslenia, takie coś jak topka postaci powstala , np nervarien zrobil film najlepsze postacie na topa i to jest prawda juz nie ma tego co kiedys ze wiekszosc postaci byla zbalansowana tylko byla roznica w trudnosci postaci , teraz to az topki tworzą dlatego ja skonczylem grac wbijam czasami na max 1/2 mecze bo kolega meczy ta gre nwm po co.

Jezeli jednak chcesz grac to  na rankach ban kata to twoje pierwsze slowa napisane na czacie inaczej wleci jakis one trick kata i po gierce gg riot itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...