Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug 2 nowych itemów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodając 2 nowe itemy, które nie robią nic, są potrzebne do nowego systemu o id 165000 i 165001, gdy w grze przywołam 165000 item z ikoną się pokazuje, ale 165001 już nie, na chacie pisze że nie ma takiego itemu, jednak gdy zmniejsze id 165001 > 164500 i go przywołam to wtedy pojawia się ten iten z ikoną ale nie ma 165000... co może być problemem? 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Dodając 2 nowe itemy, które nie robią nic, są potrzebne do nowego systemu o id 165000 i 165001, gdy w grze przywołam 165000 item z ikoną się pokazuje, ale 165001 już nie, na chacie pisze że nie ma takiego itemu, jednak gdy zmniejsze id 165001 > 164500 i go przywołam to wtedy pojawia się ten iten z ikoną ale nie ma 165000... co może być problemem? 

Też miałem z tym problem,zmniejszyłem wartość id o kilka "zer" i wszystko było okej,może wypowie się ktoś kto ogarnia,ale chyba jest jakiś limit id czy coś takiego ,nwm dokladnie xD.

Opublikowano

Też miałem z tym problem,zmniejszyłem wartość id o kilka "zer" i wszystko było okej,może wypowie się ktoś kto ogarnia,ale chyba jest jakiś limit id czy coś takiego ,nwm dokladnie xD.

Dzięki kolego, myślałem że takie id jeszcze mogą być ale jednak za duże. Leci like

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...