Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki rodzaj rozgrywki? Jaka wersja gry?

eqx

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Witam Serdecznie wszystkich użytkowników! :)

Dziś mam pytanie w którym każdy może się wypowiedzieć.

Mianowicie - Jaki rodzaj rozgrywki na serwerze interesuje graczy oraz jaka wersja minecraft ma być obsługiwana. 

Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam do wypowiedzi.

eqx

Opublikowano

Zrób coś, czego nie ma, wpadnij na jakiś pomysł. Stwórz może serwer pvp, z gierkami, których nigdzie nie ma? Chyba największy popyt jest na giereczki i pvp, połącz to dobrze, a może wyjść naprawdę coś fajnego ;) 

Szukasz programisty na swój serwer lub osoby, która napisze Ci plugin? :)
Odezwij się, a na pewno się dogadamy!  B) 

Opublikowano

Taki dobry skyblock na 1.11.2 to by było coś :) Mało jest takich super fajnych serwerów bez P2W a taki by się przydał :)

banner.png

Odkrywca
Opublikowano

Myślę o serwerze typu Survival + Gildie.

Mam dużo autorskich rozwiązań tylko czy to się przyjmie?

Co o tym myślicie? 

Pozdrawiam.

eqx

Opublikowano

Moim zdaniem może się przyjąć, wystarczy dobra reklama oraz wprowadzone nowości, których nie ma na innych serwerach. Krótko mówiąc - trzeba mieć pomysł na serwer, a nie klepać to samo co jest na innych serwerach tego typu.

Odkrywca
Opublikowano

Moim zdaniem może się przyjąć, wystarczy dobra reklama oraz wprowadzone nowości, których nie ma na innych serwerach. Krótko mówiąc - trzeba mieć pomysł na serwer, a nie klepać to samo co jest na innych serwerach tego typu.

Co masz na myśli? :) Jestem otwarty na wszelakie propozycje wręcz jestem wdzięczny za każdą radę.

Więc możesz sprecyzować jak masz trochę czasu

Pozdrawiam.

eqx

Opublikowano

Co masz na myśli? :) Jestem otwarty na wszelakie propozycje wręcz jestem wdzięczny za każdą radę.

Więc możesz sprecyzować jak masz trochę czasu

Pozdrawiam.

eqx

Nad tym to akurat trzeba byłoby usiąść i się porządnie zastanowić. Pomyśleć nad tym, co mogłoby przyciągnąć uwagę i zainteresowanie gracza, a jednocześnie nie ma tego na innym serwerze. To już zależy od Ciebie i Twojej kreatywności. Na większości serwerów przeplata się to samo, rzadko zdarzy się, żebym spotkał coś innowacyjnego. Może wprowadzenie jakiś nowych kamieni, przedmiotów albo bossów? Jakiś rozbudowany system? Ciężko coś by mi było na teraz wymyśleć, ale skoro masz wiele autorskich rozwiązań to nic tylko wprowadzić je w życie :)

Opublikowano

Co o tym myślicie? 

Pozdrawiam.

eqx

Za dużo jest już takich serwerów, najlepiej zrobić coś Prison/Jail (premium, aby nie bylo dzieci itp), lub Rust (premium + nonpremium) jakiś dobry, chętnie bym zagrał :D

JAVA <3

Odkrywca
Opublikowano

Co o tym myślicie? 

Pozdrawiam.

eqx

Za dużo jest już takich serwerów, najlepiej zrobić coś Prison/Jail (premium, aby nie bylo dzieci itp), lub Rust (premium + nonpremium) jakiś dobry, chętnie bym zagrał :D

Nie mogę się kierować tylko jednym głosem. Będziesz sam tam grał? :D

Ale dzięki za pomysł!

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...