Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - kariera menadżera ze stworzonym zawodnikiem

Piechutus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak można się domyśleć z tytułu mam problem z ogarnięciem kariery menadżera.

Otóż zacząłem grać ostatnio w karierę zawodnikiem, stworzyłem swoją postać ale po jakimś czasie stwierdziłem, że skoro i tak rozgrywam spotkania całym składem to większy sens ma raczej założenie kariery menadżera ze swoją gwiazdą w klubie niż niby prowadzić jednego zawodnika ale i tak kontrolować kolegów z zespołu. I tutaj ów problem się pojawia bo nie wiem jak to zrobić.

Stworzyłem swoją postać w grze (z poziomu menu do tworzenia zawodników, nie w samej karierze pojedynczego zawodnika), wybrałem klub i rozpocząłem nową karierę. Problem w tym, że gdy wybieram na początku opcję aktualizacji składów to mojego awatara nie ma ani w klubie ani na rynku, a gdy zaznaczę własne składy to postać się pojawia ale składy nie są aktualne, a bardzo mi na tym zależy.

Wie ktoś może jak to ogarnąć?

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości. Nawet przy stworzeniu zawodnika, przy formie MD nie można nim grać, ale co do tego nie jestem 10% pewny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...