Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz

styxu12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowym graczem Lol-a. Wcześniej grałem tylko w metina, więc proszę bez hejtu. Na początku zainteresowałem się junglą i kupiłem sobie Rengara za wygrane gry, ale uznałem, że jungla to nie to. Obecnie gram Ezrealem na bocie i strasznie mi się to spodobało. Czy ktoś może polecić jakie itemki składać na Ezreala, jakie runki i specjalizację? Wiem, że jest pełno poradników, ale jest ich tyle, że zgłupieć można. Na razie mam dopiero 15 lvl, więc niedługo może kupię jeszcze innego ADC, czekam na porady, elo.

Opublikowano

w sprawie przedmiotów do składania polecam champion.gg tam znajdziesz buildy, specjalizacje i runy pod każdą postać

liczę że pomogłem.

Opublikowano

Ja również polecam różne strony instruujące co budować itp. Ale również polecam pooglądać róznych streamerów/youtuberów ;).

Opublikowano

Jak jesteś nowym graczem znajdz kogoś kto będzie ci pomagał, takiego ^Mentora^ który będzie ci tłumaczył wtedy szybko się nauczysz.

1.png

Opublikowano

Jak wybierasz nowa postac to jest wlasnie taka swietna strona ktora jest aktualizowana z kazdym patchem i ktora mozesz 1:1 kopiowac, champion.gg, na niskie lvle/elo to zdecydowanie wystarcza, jesli sie rozpoznasz na stronie. Sam tego czesto uzywam na chall elo bo mozna zobaczyc co ma najwieksze wl atm.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kiedys kumpel dal mi dobra rade , jak chcesz dojsc do elity musisz grac , grac , grac i codziennie stawac sie lepszym . Moze i banalnie brzmi ale jest prawdziwe .  Trzeba czasu , ale z biegiem czasu widze ze mial racje. Bo naprawde regularna gra duzo daje.

Opublikowano

Strony typu Champion.gg nie są zawsze dobrym źródłem wiedzy ponieważ buildy tam umieszczone są ogólne a w praktycznie każdym meczu musisz budować itemy sytuacyjne by dopasować się do drużyny przeciwników na Rifcie. Już w loading screenie polecam korzytać z LoLNexus.com który pokazuje przykładowy build gracza profesjonalnego który mierzył się z drużyną przeciwną w składzie podobnym twoim wrogom. Oglądaj również dużo streamerów i prosów grających twoim ulubionym championem żeby zobaczyć jakąś średnią budowanych przedmiotów.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...