Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungle 4800

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio po znalezieniu nowego maina na mida - Karmę, gram nią mid/support aby w pełni poczuć zasięgi,obrażenia itd, ale ciężko pokierować zespół z tej linii gdy przegrywamy lub na samym starcie gdzie dostajesz gówno zamiast adc.  Dlatego po przemyśleniach doszedłem do wniosku, że czas spróbować swoich sił jako leśnik, ale nie wiem od jakiej postaci zacząć do mainować ją w goldzie. Z tych junglerów, których posiadam to chyba tylko rengar, yi i od biedy jax, nic poza tym. Myślałem nad Gravesem, dostał ostatnio nerfa na E, ale nie dużego, co o nim myślicie ? Może macie inne propozycję ? Odrzucam Vi,j4, nie podobają mi się te postacie. 

Opublikowano

Lee Sin, Hecarim? :)

Jeśli opanujesz któregoś z tych bohaterów (byłoby jeszcze lepiej jakbyś opanował obydwóch) to po przeciwniku xD

Z tego co pamiętam to w Goldzie Lee Sin jest ban-or-pickiem... o Hecarimie zapominają... Wziąłbym kuca :>

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Jarvan - pod lethality jest trochę broken z obszarowym dmg ulta,

Hecarim ma jak zawsze dobry dps, może wypchnąc przeciwnika w naszą stronę, żeby nie mógł uciec a z ghostem na chyba najbardziej quality ganki.

Trundle - w tanka zawsze robi dużo dmg i odpalając ulta jest praktycznie nie do zabicia.

Lee sin - dobra postać w early, trochę trudna, maxujesz Q i masz na 4 lvl duże szanse na zabicie. Sytuacyjnie R uniemożliwia uciec, bądź można wkopać pod wieże kick flashem. 

Opublikowano

Lee Sin - sztos early 

Graves - mobilny, ogólnie broken champ jeżeli się go ogarnie

Hecarim - b.d ganki zarówno w early jak i mid game, ult pod inicjacje 

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Jarvan - pod lethality jest trochę broken z obszarowym dmg ulta,

mowil ze nie chce j4 xD

Volibear dobry do comebackow w przegranych grach jest

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Podoba mi się Lee,graves,hecarim i myślę,że nad nimi się skupię dzięki za pomoc

PS. Co sądzicie o kindred ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...