Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod co zrobić żeby postać się wylogowała jak skończą się poty? Inne pytania

PogromcaDl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich od niedawna używam kamermoda na plu i mam kilka pytań bo jestem początkujący.

1. Co mam zrobić żeby kamer mod wylogował mnie jak mi się skończą poty z hp jak expi mi postać  lub czy po jakimś określonym czasie np 4-5h można ustawić żeby bot wylogował postać

2. Czy mogę ustawić tak bota żeby ściągał sobie moby na siebie i je bił stał w miejscu nie że chodzi do każdej grupki osobno?

3. Jak ustawić bota jak np widzi mnie gm czy inny gracz (Można jakoś zachować pozory że to expi człowiek?). Co np. w sytuacji jak ktoś zacznie się coś pytać?

4 Czy ten najnowszy kamermod ma już niedziałającą konsole? bo jak wciskam f7/f6 to nic się nie dzieje

5 Czy jest jakiś bot darmowy lepszy od kamermoda?

6 Jak się zachowywać grać ustawić bota żeby nie dostać bana?( jaką ustawić prędkość chodzenia atakowania?) Bo ja np jak widzę metina cienia to ustawiam wysoką prędkość ataku 

żeby go szybciej ubić

7 Czy GM może mnie obserwować i być niewidzialny?

Opublikowano

1.Nie ma takiej opcji w kamer modzie.

2.Nie ma takiej opcji, ale w m2bobie bodajże jakoś dało radę to zrobić. Pamiętam bo na Vesterisie na m2bobie tak robiłem.

3.Jedyna opcja na kamermodzie to autologout jak ktoś podchodzi. O ile taka nadal jest.

4.Też ostatnio szukałem tej konsoli i widocznie jej nie ma. Na pewno ogólnie działa, bo na m2bobie są jej funkcje (ulepszanie itemów bez potrzeby bycia przy kowalu)

5.M2bob.

6.Prędkość ataku i ruchu najlepiej nie ustawiaj gdy expisz. Jest to w uuuj widzialne jako speedhack. Wygląda to tak jakbyś zadawał ze 2-3 ataki a minion nagle padł.

7.Więc tak, GM zazwyczaj jak szuka botów jest niewidzialny, a potem ujawnia się pod postacią potwora (marmur polimorfii). Bo jak nie jest pewien czy cheatujesz to się w niego zmienia i na pw pyta się ciebie w kogo się zmienił chwilę temu. Oczywiste, że bot na to pytanie nie odpisze, więc ban leci.

Większość opcji, które potrzebujesz kamer mod ich nie posiada. Ale M2Bob tak. Jest on co prawda płatny, ale darmowo też można go używać pod pewnymi warunkami :

- co 24h pobierasz plik 100mb od nich żeby m2bob działał

- możesz używać tylko na globalach

- na free koncie nie masz pewnych przydatnych funkcji (ranged pickup, speedhack ataku, waithack, funkcje bezpieczeństwa (ustawiasz co ma zrobić, gdy coś się stanie np ktoś do nas napisze)

- max 2 postacie na raz

Opublikowano

Dzięki kolego za odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Jeszcze mam pytanie to co się dzieje jak mam ustawione autoexpienie i zabraknie mi potów postać padnie?

Po jakimś czasie jak np postać stoi w miejscu to jest automatyczne wylogowanie? A  co się stanie jak ustawie autoexpienie kiedy ono się skończy jak padnie postać to znowu się odrodzi i idzie expić

Jak ludzie ustawiają postać na autoexpienie na kamermodzie kupują full potów jak to ustawiają że expi i lvl leci czy to zabardzo ryzykowne?

Opublikowano

Postać padnie jeśli zabraknie potów bo będzie chciała ciągle expić. Wylogowanie nie nastąpi, wyloguje Cię ewentulanie jak przerwie się połączenie internetowe lub sam wylogujesz. 

brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...