Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPS Z FREEBSD

Makumba111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kimsufi za taką cenę to raczej wątpie żeby to było dobre xD

Kimsufi jest gałęzią ovh więc chyba warto spróbować xD
Opublikowano

Co to znaczy "przejadłem się"? Ja tam od 3 lat mam tego samego VPS w HosTeam, nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. Małe pingi, prędkość przesyłu danych (w porównaniu do serwera dedykowanego w OVH pliki lecą z prędkością 7000KB/s zamiast 1000KB/s) więc czego oczekiwać więcej?

Opublikowano

Co to znaczy "przejadłem się"? Ja tam od 3 lat mam tego samego VPS w HosTeam, nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. Małe pingi, prędkość przesyłu danych (w porównaniu do serwera dedykowanego w OVH pliki lecą z prędkością 7000KB/s zamiast 1000KB/s) więc czego oczekiwać więcej?

podbijam! też tam mam vpsa i jest okej ;p

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Aruba to nie porozumienie . Mintshost jest bardzo dobry kupujesz dedyka na miesiac i 3 miesiace masz gratis :) . Kimsufi lub Hosteam spróboje no chyba że macie jeszcze jakieś propozycje :)

Opublikowano
https://blazingfast.io

Za 5 euro masz dobrego VPS'a, który spokojnie utrzyma 300 osob. Mintshost nie polecam, ludzie w supporcie to jakieś ameby. Jeden chce 25zł za reinstall, drugi robi to za darmo. :)

Dokładnie pan tomasz jest pozerny na hajs ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...