Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój kanał na YouTube

arek500840

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym Wam zaprezentować mój kanał na YT:

Narazie prowadzę 2 serie, z gry NFS Underground 2, oraz Mafia 2.

Jestem poczatkujacy wiec powiedzenie mi co jest zle i co jest do poprawy jest jak najbardziej mile widziane oraz byloby przydatne :)

Mam na pulpicie jeszcze 4 filmiki z NFS oraz mafii, ale stwierdzilem, ze nie wrzuce tego na raz tylko po 1 dziennie.

Tak jak pisalem wczesniej, mowic co sie podoba a co nie :)

Mozecie zostawic lapke w gore lub suba, duzo by to pomogło :) ale oczywiscie to Wasza sprawa, do niczego nie zmuszam :)

reszta na kanale :)

Opublikowano

Jakieś intro załatw sobie ;p trochę głos jest nieczysty, ale poza tym jest okej. Fajnie ze ktoś jeszcze w takie gry gra i je nagrywa. Powodzenia ^^

Opublikowano

Dzieki :) wlasnie zauwazylem, ze obraz drga na 2 odc. Mafii, ah ten yt.. najpierw mi mowi, ze obraz drga to moge go polepszyc, po czym kompletnie go rujnuje ;/ ale zmiana sie cofa

Wlasnie z glosem nie wiem co jest nie tak, lub czego to jest wina. Zauwazylem to podczas nagrywania Underground 2, szczegolnie jak jest cisza. Mikrofon sobie kupilem Trust Starzz, wiec czegos takiego nie powinno byc. Nie mam pojecia co jet ;/

Opublikowano

Dzieki :) wlasnie zauwazylem, ze obraz drga na 2 odc. Mafii, ah ten yt.. najpierw mi mowi, ze obraz drga to moge go polepszyc, po czym kompletnie go rujnuje ;/ ale zmiana sie cofa

Wlasnie z glosem nie wiem co jest nie tak, lub czego to jest wina. Zauwazylem to podczas nagrywania Underground 2, szczegolnie jak jest cisza. Mikrofon sobie kupilem Trust Starzz, wiec czegos takiego nie powinno byc. Nie mam pojecia co jet ;/

Naagraj glos  na np takim goldwave, ja korzystam i polecam - jest tam opcja ze wyszumi ci chodzenie komputera i zwiekszy glosnosc mikrofonu

Jakieś intro załatw sobie ;p trochę głos jest nieczysty, ale poza tym jest okej. Fajnie ze ktoś jeszcze w takie gry gra i je nagrywa. Powodzenia  ^^

Po co mu intro? xD 

Jakieś intro załatw sobie ;p trochę głos jest nieczysty, ale poza tym jest okej. Fajnie ze ktoś jeszcze w takie gry gra i je nagrywa. Powodzenia  ^^

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Wlasnie, intro troche przeszkadza. Ja np. wole jak ogladam odrazu film, a nie co kazdy filmik intro. Wiec mysle, ze odpuszcze to, moze kiedys to bylo modne, ale teraz?

Opublikowano

A takie pytanko, czy da sie wrzucic film na yt tak zeby byly juz tagi i poczatek tytulu oraz miniaturka? Chodzi mi o serie. Zeby za kazdym razem nie wpisywac tagow i ustawaic jaka to gra i wgl.?

Jakis szablon czy cos?

Zrobilem niby jakies playlisty ale nie wiem czy to to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...